10 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΚΟΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ



1. Ο βασιλιάς του Ροκ εν Ρολ, Έλβις Πρίσλεϋ, ως μαθητής δεν είχε καθόλου καλές επιδόσεις στη μουσική. Απ’ ότι λέγεται, ο καθηγητής του στην τελευταία τάξη του δήλωσε στην ψύχρα ότι δεν είχε ικανότητα στο τραγούδι!

2. Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη του στο BBC ότι μέχρι την ηλικία των 12, οι αδερφές του τον έντυναν με γυναικεία φορέματα και τον φώνζαν «Κλόντια».

3. Όταν η Κέιτι Πέρυ αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα και να την πέσει στον Ράσελ Μπραντ – με τον οποίο σήμερα είναι παντρεμένοι - το έκανε με .. άγριες διαθέσεις. Έριξε προς το μέρος του ένα μπουκάλι, που τον πέτυχε κατακέφαλα! Προφανώς ο Ράσελ δεν είδε μόνο αστεράκια μετά το χτύπημα, αλλά και τα αγγελάκια του έρωτα.

4. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συμμετείχε στην πρωτότυπη εκπομπή «Who Do You Think You Are?» του δικτύου NBC, στην οποία διάσημοι ανακαλύπτουν τις ρίζες του γενεαλογικού τους δέντρου. Κατά τη συμμετοχή στην εκπομπή λοιπόν, η fashion icon Σάρα ανακάλυψε ότι είναι απόγονος … μαγισσών, καθώς η προγιαγιά της φέρεται να ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων στις περίφημες δίκες μαγισσών του Σέηλεμ το 1692 με 1693.

5. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ πρωτοέπαιξε στο θέατρο το 1973 το ρόλο που πέντε χρόνια αργότερα καθιέρωσε τον Τζον Τραβόλτα διεθνώς στο μιούζικαλ «Grease». Ο Γκιρ όμως έγινε γνωστός λίγο αργότερα από τον Τραβόλτα πρωταγωνιστώντας στην ταινία «American Gigolo» το 1980 κλέβοντας τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως.

6. Η Νικόλ Κίντμαν έχει φοβία με .. τις πεταλούδες, όπως παραδέχτηκε και η ίδια σε συνέντευξή της.

7. Η Σάντρα Μπούλοκ είναι αλλεργική στα άλογα, κάτι που η ίδια το ανακάλυψε μόλις το 1996 στα γυρίσματα της ταινίας «Two if by Sea» (στην Ελλάδα γνωστή ως «Κλεμμένες καρδιές»).

8. Πριν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός και φανατικός οπαδός της σαϊεντολογίας ο Τομ Κρους ήταν αποφασισμένος να γίνει .. παπάς, αλλά τελικά το μετάνιωσε.

9. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone ότι έχει  .. τρεις ρώγες! Οι παρατηρητικοί μπορεί και να το είχατε προσέξει, αφού δεν είναι λίγες οι σκηνές που ο Μαρκ επιδεικνύει το γυμνασμένο του σώμα στις ταινίες που συμμετέχει. Πάντως η τρίτη ρώγα είναι τόσο μικρή που δε γίνεται εύκολα αντιληπτή, ενώ δεν στέρησε από τον Μαρκ τις άπειρες θαυμάστριες.

10. Δύο είδη εντόμων έχουν πάρει την ονομασία τους από τον ηθοποιό Χάρισον Φορντ. Πρόκειται για την αράχνη Calponia harrisonfordi επειδή ο ηθοποιός αφηγήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου, και για το μυρμήγκι Pheidole harrisonfordi, επειδή ο Φορντ βοήθησε στη διατήρηση του είδους.

11. Ο Γουολτ Ντίσνεϋ, δημιουργός του πιο διάσημου ποντικιού στον κόσμο, φοβόταν .. τα ποντίκια!

12. Όταν ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούσε στην ταινία Fight Club, διέλυσε στην κυριολεξία τα δόντια του, προκειμένου να γίνει πιο πειστικός στο ρόλο που τον ήθελε να δίνει άγριους αγώνες πάλης χωρίς όρια. Μετά τα γυρίσματα της ταινίας τα ξαναέφτιαξε.

13. Αντίστοιχα, ο Νίκολας Κέιτζ λέγεται ότι έβγαλε δύο από τα δικά του δόντια στην ταινία Birdy το 1984 για να φαίνεται πιο πειστικός όταν πονούσε.

14. Πριν γίνει διάσημος, για να κερδίσει τα προς το ζην, ο Μπραντ Πιτ ήταν η μασκότ της αλυσίδας μεξικάνικου φαγητού El Pollo Loco ντυμένος … κοτόπουλο!

15. Ο Σον Κόνερι άρχισε να χάνει τα μαλλιά του σε ηλικία 21 ετών. Όταν υποδυόταν μοναδικά τον Τζέημς Μποντ, το ρόλο που του άνοιξε το δρόμο για τη διασημότητα, φορούσε .. περούκες!

16. Πριν αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μουσική, ο Μικ Τζάγγερ σπούδαζε για να ακολουθήσει το επάγγελμα του λογιστή.

17. Ο εκκεντρικός σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον ήταν αθλητής του γουότερ πόλο με την ομάδα του σχολείου του. 


18. Ο Τζακ Νίκολσον μεγάλωσε από τους παππούδες του, τους οποίους ο ίδιος θεωρούσε ως τους φυσικούς του γονείς. Αντίστοιχα, την πραγματική του μητέρα την θεωρούσε θεία του. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε από έρευνα του περιοδικού TIME όταν ο Νίκολσον ήταν ήδη 37 ετών και πρωταγωνιστής. Καθώς όμως είχαν ήδη πεθάνει τόσο η γιαγιά του όσο και η μητέρα του, δεν εξακριβώθηκε ποτέ αδιάσειστα η έρευνα του περιοδικού

19. Έχετε προσέξει ότι ο Μάθιου Πέρι, ο αγαπημένος Τσάντλερ στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, έχει πιο κοντό το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού; Αυτό οφείλεται σε ένα ατύχημα που είχε μικρός στο νηπιαγωγείο.

20. Η πρώτη φορά που είδαμε στην τηλεόρασή μας την Τζένιφερ Λόπεζ ήταν στο βίντεο κλιπ της Τζάνετ Τζάκσον για το τραγούδι «Thats The Way Love Goes» το 1993.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου