14 Ιανουαρίου 2012

KATY PERRY - RUSSELL BRAND: A FAIRY-TALE GONE BAD

Το παραμύθι ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2009. Η Κέιτι Πέρι και ο Ράσελ Μπραντ ήταν μαζί στην Ταϊλάνδη, μόνο που κανείς δεν είχε πάρει είδηση ότι η τραγουδίστρια και ο κωμικός ηθοποιός έκαναν διακοπές μαζί. Την περίοδο εκείνη και οι δύο τουίταραν συνέχεια τις εμπειρίες τους από το ταξίδι τους εκεί, κανείς όμως δεν μπορούσε να κάνει τον συνδυασμό. Ούτε οι ίδιοι άλλωστε άφηναν κάποιο υπονοούμενο ότι είχαν έστω συναντηθεί.
Οι φήμες ξεκίνησαν ύστερα από ένα μήνυμα της Κέιτι στο τουίτερ στις αρχές Οκτωβρίου, στο οποίο έλεγε: "ψψψψτ... έχω ένα μυστικό. ΣΠΟΥΔΑΙΑ νέα έρχονται σε λίγες ημέρες!!!" Στην πραγματικότητα τα σπουδαία νέα αφορούσαν την παρουσίαση των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV από την τραγουδίστρια, ωστόσο μια φωτογραφία των δύο πλάι-πλάι στο Λονδίνο προκάλεσαν τους πρώτους ψιθύρους. Και μετά ήρθε το Παρίσι, όπου η Κέιτι και ο Ράσελ πραγματοποίησαν σειρά κοινών εμφανίσεων κατά την εβδομάδας μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας στις αρχές του μήνα. Η Κέιτι με τον Ράσελ πήγαιναν παντού μαζί: στις επιδείξεις, στα πάρτι, σε διάφορες συνοικίες του πόλης του έρωτα πιασμένοι πάντα χέρι με χέρι. Κάποιο βράδυ μάλιστα είχαν θεαθεί να κόβουν βόλτες ακόμα και γύρω από το νεκροταφείο των διασήμων, το "Pére Lachaise". Όσοι τους έβλεπαν καταλάβαιναν αμέσως πόσο ευτυχισμένοι ένιωθαν ο ένας δίπλα στον άλλο. 

Στις 5 Νοεμβρίου 2009, τη βραδιά των ευρωπαϊκών βραβείων του MTV, η παρουσιάστρια Κέιτι δεν μπορούσε να είναι πιο αποκαλυπτική για τον έρωτά της με τον Βρετανό κωμικό ηθοποιό. Όχι μόνο στο πίσω μέρος του καυτού σορτς της έγραφε με ασημένια γράμματα το όνομα Rusty, δηλαδή το όνομα που χρησιμοποιεί ο Ράσελ Μπραντ στο λογαριασμό του στο τουίτερ (Rustyrockets), αλλά φορούσε και εσώρουχο στα χρώματα της Γουεστ Χαμ, της αγαπημένης ομάδας ποδοσφαίρου του νέου της συντρόφου.
Τον Δεκέμβριο του 2009 οι γονείς της Κέιτι γνώρισαν τον μέλλοντα γαμπρό τους, ενώ σε δηλώσεις του εκείνη την περίοδο ο Ράσελ αποκάλυπτε ότι του άρεσε η ιδέα ενός γάμου και να αποκτήσει παιδιά. Ένα ταξίδι στην Ινδία που ακολούθησε και πολλά μηνύματα αγάπης και έρωτα στο τουίτερ έφεραν τον αρραβώνα του ζευγαριού την Πρωτοχρονιά του 2010. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν ο αρραβώνας και η πρόταση γάμου έγιναν στον κήπο του ξενοδοχείου Taj Rambagh της ινδικής πόλης Jaipur. Ο Ράσελ είχε προηγουμένως κανονίσει μαζί με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου μια ξεχωριστή βραδιά μόνο για τους δυο τους κάτω από τ' αστέρια, με κεριά γύρω-γύρω να φτιάχνουν ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ άλλαξαν τη χρονιά βλέποντας τον ουρανό να λάμπει από τα πυροτεχνήματα καθισμένοι πάνω σε έναν ελέφαντα. Στα λουλούδια του κήπου η Κέιτι βρήκε το δαχτυλίδι των αρραβώνων και ο Ράσελ της έκανε επίσημη πρόταση γάμου.


Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Glamour η Κέιτι Πέρι δήλωνε για τον Ράσελ Μπραντ: "Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί βρήκαν έναν σύντροφο που μπορεί να είναι και συμπαίκτης (φίλος) μου. ... Χρειάζομαι έναν άνθρωπο ο οποίος να μου λέει ότι το πάρτι έχει τελειώσει, ότι ήρθε η ώρα να πάω στο σπίτι, γιατί θα πρέπει να εργαστώ το πρωί". Στη συνέντευξη αυτή σχολίασε και την γκεστ-σταρ συμμετοχή της στην ταινία "Get Him To The Greek", όπου έδινε ένα φιλί στον Ράσελ, εκμυστηρευόμενη ότι "μετά το γύρισμα της σκηνής πηδούσα σαν κουνέλι, επειδή ήμουν ευτυχισμένη". 
Με τις προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους να έχουν πάρει φωτιά, απαντώντας στις ερωτήσεις των θαυμαστών της στο youtube τον Ιούλιο του 2010 η Κέιτι αποκάλυψε ότι δέχτηκε την πρόταση γάμου του συντρόφου της, γιατί - εκτός των άλλων προσόντων του - πίστευε ότι θα γινόταν τέλειος πατέρας. Σε συνέντευξη της στο νεανικό περιοδικό "Seventeen" τον Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια μίλησε για τα στοιχεία που θαυμάζει στον μέλλοντα σύζυγό της: "Μου δίδαξε πολλά για την εσωτερική ομορφιά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Δεν αισθάνομαι ποτέ πραγματικά όμορφη. Χωρίς μακιγιάζ, νιώθω άσχημη. Και γι' αυτό θα έπρεπε να κοιμάμαι με το makeup, αλλιώς αισθανόμουν άσχημη. (Ο Ράσελ) Κοιτάζει πέρα από όλα αυτά, το οποίο είναι πολύ θετικό, γιατί ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι με κανέναν". Όσον αφορά τις διαφορές στον χαρακτήρα τους; "Είναι ένας πολύ πνευματικός άνθρωπος, ενώ εγώ συνεχώς παλεύω με την ιδέα του να είμαι και πνευματική και υλική".
Η έντονη δημοσιότητα που έπεσε ξαφνικά πάνω του δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Ράσελ Μπραντ, ο οποίος επιτέθηκε σε φωτογράφο στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στον Σεπτέμβριο του 2010 - αν και στη συνέχεια ο φωτογράφος δεν άσκηση μήνυση εναντίον του.
Το μπάτσελορ πάρτι της Πέρι έγινε στην πισίνα του Hard Rock Hotel Beach Club στο Λας Βέγκας στις 18 Σεπτεμβρίου. Οι προσκεκλημένοι ήταν 25 άτομα, μεταξύ των οποίων η Ριάνα. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε ένα μήνα μετά, στις 23 Οκτωβρίου 2010 σε ένα μαγευτικό μέρος, στο Ranthambhore της βόρειας Ινδίας, στη χώρα όπου έγινε και ο αρραβώνας. Η τελετή έγινε σε κλειστό κύκλο και παρέστησαν μόνο οι πιο στενοί συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού, ενώ ο ιερέας που τέλεσε το μυστήριο ήταν παλιός φίλος της οικογένειας Hudson, της οικογένειας της τραγουδίστριας. Η τελετή ήταν εντυπωσιακή και είχε στοιχεία ενός πατροπαράδοτου ινδικού γάμου με ελέφαντες και ινδική μουσική, ενώ σε ρυθμούς Μπόλυγουντ είχαν λικνιστεί το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του μια βραδιά πριν τον γάμο φορώντας παραδοσιακές ινδικές ενδυμασίες. Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι το δώρο του γαμπρού προς τη νύφη ήταν η αγορά μιας τίγρης, αλλά αυτό διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους ίδιους αργότερα. Μικρή εικόνα από την τελετή μας έδωσε η τραγουδίστρια με ένα σύντομο βιντεάκι κατά την τελετή απονομής των βραβείων Grammy τον Φεβρουάριο του 2011. [Λεπτομέρεια για τον γάμο: δεν παραβρέθηκε η καλή φίλη της Κέιτι, η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα, επειδή φοβόταν ότι δε θα είχε σύνδεση για το κινητό της τηλέφωνο, και ενώ ήταν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για νε κυκλοφορήσει το τελευταίο της άλμπουμ!]
Στην πρώτη της συνέντευξη μετά το γάμο, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Δεκεμβρίου 2010 του "Harper's Bazaar", η Κέιτι περιέγραψε τον Ράσελ ως "ένα σπουδαίο άνθρωπο του Θεού, κάποιον που είναι έμπνευση για τους ανθρώπους και επίσης ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας". Σε συνέντευξή του στη βρετανική τηλεόραση την ίδια περίοδο, ο Ράσελ δήλωνε: "Νομίζω ότι αν βρεις τον πνευματικό και συναισθηματικό σου δεσμό με κάποιον άνθρωπο, αυτό σε ενώνει με τον καθένα. Αν αγαπάς έναν άνθρωπο, νιώθεις ότι αγαπάς τους πάντες. Έτσι αισθάνομαι τώρα". Σύντομα ο Ράσελ άρχισε να παρακολουθεί μαθήματα οδήγησης στο Λος Άντζελες στα 35 του χρόνια - ποτέ δεν είναι αργά - και η Κέιτι δήλωνε στην αμερικάνικη τηλεόραση ότι ετοιμαζόταν και τυπικά, να γίνει "κυρία Μπραντ" και ληξιαρχικά.
Τον Απρίλιο του 2011 ο Ράσελ Μπραντ εκμυστηρεύεται στο περιοδικό Redbook ότι ένιωθε έτοιμος για τον γάμο. "Αισθάνομαι πολύ τυχερός - τώρα που είμαι παντρεμένος, έχω αυτή τη μεγάλη αγάπη και η συντροφικότητα στη ζωή μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Επίσης, τυχαίνει να είμαι παντρεμένος με μια κοπέλα που είναι πάρα πολύ διασκεδαστική", ανέφερε, ενώ αποκάλυψε ότι στον ελεύθερο χρόνο τους συνήθιζαν να πηγαίνουν για φαγητό και να παρακολουθούν ταινίες.


Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Κέιτι ήταν έγκυος, τις οποίες όμως η ίδια διέψευσε κατηγορηματικά σχολιάζοντας ότι η κοιλιά ήταν λιγάκι φουσκωμένη λόγω της αγάπης της για το φαγητό. Σύντομα όμως άρχισαν να κυκλοφορούν οι φήμες για επικείμενο χωρισμό. Και οι δύο τις σχολίασαν χιουμοριστικά, εστιάζοντας στο αντικρουόμενο των φημών που διέρρεαν και τη μια τους ήθελε μέλλοντες γονείς και την άλλη τους εμφάνιζε έτοιμους για διαζύγιο. Άλλωστε, αρκετά κατηγορηματικός ήταν ο ίδιος ο Ράσελ σε εμφάνιση του σε αμερικάνικο τοκ σόου στα τέλη Νοεμβρίου, όπου διαβεβαίωνε ότι είναι "ένας πραγματικά ευτυχισμένος παντρεμένος". Τις τελευταίες ημέρες όμως αποκαλύφθηκε ένα προσωπικό βίντεο του Ράσελ, στο οποίο βγάζει on camera τη βέρα από το χέρι του λέγοντας ότι "πρόκειται να την τοποθετήσω σε ένα πολύ ασφαλές μέρος για την επόμενη εβδομάδα".
Τα Χριστούγεννα η Κέιτι βρέθηκε για διακοπές στη Χαβάη, ενώ όσοι τους είχαν δει μαζί λίγες ημέρες νωρίτερα μιλούσαν για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Οι παρατηρητικοί όμως πρόσεξαν ότι στις διακοπές της η Κέιτι δε φορούσε βέρα. Σύντομα, ο φακός συνέλαβε και τον Ράσελ να κυκλοφορεί χωρίς βέρα στο Λονδίνο, ενώ άρχισαν ξαφνικά και οι δύο να σιωπούν  - αν και συνήθως ομιλητικοί - στους λογαριασμούς τους στο τουίτερ. Στις 30 Δεκεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο Ράσελ Μπραντ κατέθεσε αίτηση για έκδοση διαζυγίου, ενώ μία ημέρα αργότερα εθεάθη στο Λονδίνο. Σε δήλωση του ο Ράσελ επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας: "Δυστυχώς, η Κέιτι και εγώ τερματίζουμε το γάμο μας. Πάντοτε θα τη λατρεύω και ξέρω ότι θα μείνουμε φίλοι". Η είδηση του χωρισμού ξάφνιασε τους θαυμαστές του ζευγαριού, αλλά και τον κόσμο της σόου μπιζ, ακόμα και τους στενούς φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι δήλωναν ότι δεν είχαν ιδέα για τον επικείμενο χωρισμό, αλλά αντίθετα τους έβλεπαν πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένους. Τα περιοδικά αποδίδουν τον χωρισμό στην επιθυμία του Ράσελ να αποκτήσουν σύντομα παιδιά, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνη την Κέιτι, η οποία φέρεται να θέλει να εστιάσει στην καριέρα της.
Την περασμένη εβδομάδα η Κέιτι ξεκαθάρισε μέσω του τουίτερ ότι κανείς δεν μιλάει ως εκπρόσωπός της στα περιοδικά που δημοσιεύουν συνεχώς πληροφορίες για την αντίδραση της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, ενώ εξέφρασε την αγάπη της προς τους θαυμαστές της: "Είμαι τόσο ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που είχα από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάνατε την καρδιά μου να είναι ξανά ευτυχισμένη". Πάντως, η ίδια ακύρωσε την εμφάνιση της στα People's Choice Awards που απονεμήθηκαν πριν λίγες ημέρες και στα οποία σάρωσε κερδίζοντας πέντε βραβεία. 
Το τελευταίο νέο που έχουμε από την Κέιτι είναι μια φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο τουίτερ, όπου ποζάρει δίπλα σε έναν θαυμαστή της στη Σάντα Μπάρμπαρα, ενώ η ίδια έχει πλέον βάψει τα μαλλιά της μπλε. Αντίθετα, δεν έχουμε κάτι νεώτερο από τον Ράσελ Μπραντ. Το παραμύθι τελικά δεν είχε ευτυχισμένο τέλος, όπως συμβαίνει στα περισσότερα παραμύθια, αλλά έτσι συμβαίνει πολύ συχνά στη ζωή. Δεν ξέρω αν είναι αργά για τυχόν επανασύνδεση του ζευγαριού που ήταν από τα αγαπημένα μας στη διεθνή σόου μπιζ, θα τους ευχηθούμε όμως τα καλύτερα για το μέλλον και να βρουν κάποια στιγμή την ευτυχία που θα διαρκέσει για όλη τους τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου