26 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ

1. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πραγματικά εργένης εκ πεποιθήσεως. Είχε βάλει παλιότερα στοίχημα δέκα χιλιάδων δολαρίων  με τη Μισέλ Φάιφερ και τη Νικόλ Κίντμαν ότι στα σαράντα θα παρέμενε ανύπαντρος και χωρίς παιδιά. Φυσικά, ο ηθοποιός που το Μάιο θα κλείσει τα πενήντα δύο του χρόνια, το στοίχημα το κέρδισε, δε γνωρίζω όμως αν εισέπραξε και τα λεφτά. 

2. Ο Τζεράρντ Μπάτλερ ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο Χόλιγουντ μετά τη συμμετοχή του στην ταινία "300". Ταυτόχρονα όμως η ταινία τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στον γυναικείο πληθυσμό, που θαύμαζε το σμιλεμένο κορμί του Λεονάιντας. Επομένως, δεν πρέπει να μας παραξενεύει η εξομολόγηση του ηθοποιού ότι η αγαπημένη του ατάκα για να ρίξει μια γυναίκα
είναι η ερώτηση: "Έχεις δει τους 300;"

3. Σε παλιότερη συνέντευξή της στην αγγλική εφημερίδα Mail on Sunday, η Αντζελίνα Τζολί εκμυστηρεύτηκε ότι δεν της αρέσει να την αγκαλιάζουν, ακόμα κι αν πρόκειται για τη μητέρα της. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει στην εφημερίδα "κρατώ την αναπνοή μου και μόνο που το σκέφτομαι". Άραγε αυτό ισχύει και στη σχέση με τον Μπραντ;

4. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν ένας μικρό διαβολάκος σαν παιδί. Όταν πήγαινε στο γυμνάσιο συνήθιζε να τρομάζει τους δασκάλους του μιμούμενος τον Τσαρλς Μάνσον, τον πιο γνωστό δολοφόνο παγκοσμίως, μετά από μια σειρά εγκλημάτων τη δεκαετία του 1960 με αποκορύφωμα την άγρια δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, η οποία ήταν έγκυος στον ένατο μήνα, τον Αύγουστο του 1969.

5. Κατά την τελετή του γάμου της με τον Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μια μικρή ατυχία, που απ' ότι φαίνεται δεν αποτέλεσε γούρι για τον γάμο του ζευγαριού. Όταν - με το τέλος της τελετής - προσπάθησε να πετάξει την νυφική ανθοδέσμη στις ανύπαντρες φίλες της, στην πρώτη προσπάθεια η ανθοδέσμη συγκρούστηκε με μια λάμπα που κρεμόταν και έπεσε πάλι στα χέρια της. Μάλλον ήταν προμήνυμα ότι ο πρώτος της γάμος δε θα ήταν και ο τελευταίος.

6. Ο Τσάρλι Σιν κέρδισε μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες τον περασμένο Μάρτιο, όταν απέκτησε ένα εκατομμύριο followers στο τουίτερ μέσα σε μόλις 24 ώρες.

7. Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι ένας από τους καλύτερους kissers (δηλαδή άντρες που φιλάνε ωραία) του Χόλιγουντ ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε η Αντζελίνα Τζολί με την κινηματογραφική τους συνύπαρξη στην πρώτη ταινία Λάρα Κροφτ το 2001.

8. Η Σαρλίζ Θέρον δήλωσε ότι ο καλύτερος φίλος της στην παιδική της ηλικία ήταν ένα κατσικάκι που ζούσε στη φάρμα της οικογένειάς της στη Νότιο Αφρική, από όπου κατάγεται, και το οποίο ονομαζόταν Μποκ. 

9. Η Πάμελα Άντερσον κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων εξώφυλλων στο περιοδικό Playboy. Η ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή για τα σωματικά παρά για τα υποκριτικά της προσόντα έκανε συνολικά δώδεκα εξώφυλλα για το γνωστό, αντρικό περιοδικό. 

10. Το αγαπημένο χόμπι της Τζούλια Ρόμπερτς είναι το πλέξιμο και μάλιστα της αρέσει να το διαφημίζει. Στα γυρίσματα της ταινίας "Ο γάμος του καλύτερου μου φίλου" έμαθε πώς να πλέκει στη συμπρωταγωνίστρια της, Κάμερον Ντίαζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου