30 Ιανουαρίου 2012

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ...ΚΑΝΙΒΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗ "ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΑΜΠΙΡ"

Είναι μια ιστορία αγάπης πολύ διαφορετική από τις συνηθισμένες. Και οι δύο νοσηλεύονται σε ψυχιατρική κλινική, ύστερα από την τέλεση ειδεχθών εγκλημάτων που σόκαραν την κοινή γνώμη στη Σουηδία. Ο Isakin Jonsson, 33 ετών, έγινε γνωστός στη σκανδιναβική χώρα ως Κανίβαλος Σκάρα, όταν τον Μάρτιο του 2011 καταδικάστηκε, επειδή μαχαίρωσε την κοπέλα του, Helle Christensen, μητέρα πέντε παιδιών, την τεμάχισε και στη συνέχεια έφαγε τμήματα του σώματος της.

Στο δικαστήριο που ακολούθησε, ο ίδιος δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί σκότωσε τη σύντροφό του, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του στη σουηδική εφημερίδα Expressen δήλωσε ότι αποφάσισε να φάει τη σύντροφό του επίτηδες, προκειμένου να θεωρηθεί ψυχικά ασταθής και να γλιτώσει τη φυλάκιση. Τελικά, το δικαστήριο όντως έκρινε ότι ο Jonsson έπασχε από ψυχική ασθένεια με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η νοσηλεία του στο ψυχιατρικό ίδρυμα Karsuddens της πόλης Katrineholm, ανατολικά της Στοκχόλμης.
Εκεί γνωρίστηκε με την 23χρονη Michelle Gustafsson, γνωστή και ως "Γυναίκα Βαμπίρ", η οποία το 2010 καταδικάστηκε για τη δολοφονία ενός άνδρα, πατέρα τεσσάρων παιδιών, στη Στοκχόλμη. Στο blog της είχε αναρτημένες φωτογραφίες, στις οποίες πόζαρα σαν βαμπίρ με το στόμα της γεμάτο αίματα κρατώντας στα χέρια της ένα μαχαίρι και ένα πριόνι. Οι δύο γνωρίστηκαν στους θαλάμους τους ιδρύματος όπου νοσηλεύονται και συνέχισαν την επικοινωνία κάνοντας chatting στο ίντερνετ. Από το ίντερνετ άλλωστε ο Jonsson ρώτησε την Gustafsson αν ήθελε να γίνει το κορίτσι του, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο προχώρησαν και σε αρραβώνα. Τώρα δηλώνουν έτοιμοι να ζήσουν μαζί, να αποκτήσουν παιδιά, σκυλιά και να ασχοληθούν με τα αγαπημένα τους χόμπι που είναι το πίρσινγκ και τα τατουάζ. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γίνει προηγουμένως είναι να φύγουν από την ψυχιατρική κλινική, όπου θα νοσηλεύονται μέχρι να κριθεί ότι θεραπεύτηκαν πλήρως, κάτι που θεωρητικά μπορεί να κρατήσει ακόμα και είκοσι ή και περισσότερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου