1 Φεβρουαρίου 2012

Η ΚΙΜ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ! ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΚΙΜ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΥ !!



Η Κιμ Καρντάσιαν είναι αναμφισβήτητα η πιο ανούσια σελέμπριτι όλων των εποχών, καθώς δεν έχει τίποτα το ουσιαστικό ή ενδιαφέρον να επιδείξει εκτός από τα σωματικά της προσόντα, τα οποία εκατομμύρια ανδρών απόλαυσαν, όταν διέρρευσε στο ίντερνετ ένα sex tape, οπότε και ξεκίνησε η άνευ περιεχομένου καριέρα της.
Όπως και να 'χει, η Κιμ συνεχίζει ακλόνητη την επέλαση προς τη φήμη ανεβάζοντας συνεχώς το ..επίπεδο. Πολύτιμος βοηθός της σε αυτό είναι το τουίτερ, το οποίο και φροντίζει να τιμά δεόντως.
Τόσες αναρτήσεις σου λέει δεν κάνει ούτε η Ελεονόρα Μελέτη, όσες κάνει η Κιμ Καρντάσιαν. Τέλος πάντων, τη Δευτέρα η τηλεπερσόνα άνοιξε λίγο τα μαλλιά της και θεώρησε σωστό όχι απλά να ενημερώσει τους θαυμαστές της γι' αυτό το συγκλονιστικό γεγονός, αλλά ανέβασε και μια φωτογραφία με το νέο της λουκ. Κάτω από τη φωτογραφία έγραψε "Έβαψα τα μαλλιά μου πιο ανοιχτά εχτές! Τα αγαπώ! Νέο χρώμα μαλλιών = νέο ξεκίνημα για μένα...Σας αρέσουν;". 
Δε θα σταθώ στο πολλοστό νέο ξεκίνημα που θέλει να κάνει η κοπελιά (πλούσια είναι, δουλειά δεν έχει, βαριέται όλη την ώρα, φυσιολογικό είναι να κάνει κάθε μέρα και από ένα νέο ξεκίνημα), ενώ δε θα σχολιάσω καν ότι το νέο αυτό ξεκίνημα το συνδυάζει με το ελαφρά πιο ανοιχτό χρώμα που έδωσε στο μαλλί της. Ειλικρινά όμως, με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο τουίτερ πιστεύει σοβαρά ότι οι θαυμαστές της θα προσέξουν το μαλλί; Κατά την ταπεινή μου γνώμη ούτε ένας δε θα εστιάσει εκεί, αλλά όλοι θα κοιτάξουν λίγο πιο χαμηλά. Τι να σας εξηγώ...αφού κι εσάς εκεί πήγε το μάτι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου