5 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΑ "ΕΠΩΝΥΜΑ" ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ


Δεν ήταν και λίγα τα διαζύγια που απασχόλησαν τη διεθνή σόου μπιζ τους τελευταίους μήνες. Δε θα μπορούσαν φυσικά να περάσουν απαρατήρητα από τα ευρέως διαδεδομένα κοινωνικά δίκτυα, όπως το τουίτερ. Η ιστοσελίδα DailyDot ανέλυσε τα στατιστικά των μηνυμάτων που αναρτήθηκαν στο τουίτερ σχετικά με τα διαζύγια των σταρ τις πρώτες 30 ημέρες από τότε που έγινε γνωστός ο κάθε χωρισμός. Ποιο διαζύγιο απασχόλησε τους χρήστες τους τουίτερ και για ποιο...αδιαφόρησαν;

Τα περισσότερα μηνύματα στο τουίτερ απέσπασε το διαζύγιο της Κέιτι Πέρι και του Ράσελ Μπραντ, καθώς μέσα σε τριάντα ημέρες από τις 28 Δεκεμβρίου που ανακοινώθηκε σαν είδηση, στο τουίτερ αναρτήθηκαν 2.098.198 μηνύματα που το σχολίαζαν. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η διάλυση του γάμου εξπρές της Κιμ Καρντάσιαν με τον μπασκετμπολίστα του NBA Κρις Χάμφρεϊ, στις 29 του περασμένου Οκτωβρίου, καθώς 1.453.654 μηνύματα στου τουίτερ σχολίασαν το πρώην ζεύγος. Στην τρίτη θέση και με πολύ μεγάλη διαφορά, βρίσκεται ο χωρισμός της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι, που ανακοινώθηκε στις 13 Ιουλίου του 2011. Τα μηνύματα στο τουίτερ ήταν μόλις 519.766, λίγα περισσότερα σε σχέση με τα μηνύματα για τον χωρισμό του μοντέλου και παρουσιάστριας Χάιντι Κλουμ με τον τραγουδιστή Σιλ (516.431), με τη διαφορά όμως ότι ο χωρισμός των τελευταίων ανακοινώθηκε στις 20 Ιανουαρίου, δηλαδή δεν έχουν περάσει ακόμα οι τριάντα ημέρες, που αποτελούν το χρονικό όριο μέτρησης στα υπόλοιπα πρώην ζευγάρια. Προς μεγάλη έκπληξη, στην πέμπτη θέση βρέθηκαν οι Ντέμι Μουρ και Άστον Κούτσερ, καθώς με μόλις 296.530 μηνύματα να ασχολούνται με το διαζύγιο τους. 
Ενδιαφέρον πάντως είναι και το συμπέρασμα της έρευνας, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μηνυμάτων σχολιάζει ουδέτερα τους χωρισμούς των σταρ, χωρίς κάποια θετική ή αρνητική αξιολόγηση, ενώ το ενδιαφέρον των χρηστών του τουίτερ κορυφώνεται τη δεύτερη και την τρίτη μέρα από την ανακοίνωση ενός "επώνυμου" διαζυγίου και στη συνέχεια πέφτει κατακόρυφα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου