3 Φεβρουαρίου 2012

GAMER ΕΤΩΝ...100!!



Η Kathleen Connell από το Thornliebank της Σκοτίας δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα. Την περασμένη Παρασκευή έκλεισε τα 100, όμως δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες γιαγιάδες - πόσο μάλλον με τις γυναίκες της ηλικίας της. Η κυρία Connell αφιερώνει τουλάχιστον δύο ώρες καθημερινά για να παίξει τα αγαπημένα της παιχνίδια Nintendo DS.

Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα "The Sun", παίζει κάθε απόγευμα, κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να πιεί το -καθιερωμένο για τους Βρετανούς - απογευματινό της τσάι και συνεχίζει μετά. Αν δε η τηλεόραση δεν έχει κάτι ενδιαφέρον, μπορεί να παίζει το Nintendo της ακόμα και για δυο συνεχόμενες ώρες. Φυσικά δεν παίζει WoW, αλλά παζλ και παιχνίδια ζωγραφικής, όπως Brain Trainer, Scrabble, Family Fortunes και Art Academy. 
Η κυρία Connell απέκτησε αυτό το χόμπι πριν από τέσσερα χρόνια, όταν η κόρη της, Pam, της αγόρασε την πρώτη της κονσόλα, η οποία μάλιστα χάλασε από τη συχνή χρήση και έτσι αργότερα της αγόρασε μια δεύτερη.Όπως παραδέχεται η ίδια, "είναι σούπερ. Δε νιώθω ούτε μια μέρα πάνω από 80... Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς αυτό". Σύμφωνα με την αξιολόγηση του "Brain Trainer" η πνευματική κατάσταση της ηλικιωμένης γυναίκας αντιστοιχεί σε αυτή μιας 64χρονης, ενώ και η ίδια ομολογεί ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση της μνήμης της.
Να, λοιπόν, μια καλή ιδέα για το δώρο που θα πάρετε στον παππού και στη γιαγιά σας, όταν έχουν γενέθλια ή την ονομαστική τους εορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου