27 Μαρτίου 2012

ΤΑ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ)


Αφού είδαμε στην προηγούμενη ανάρτηση τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, είναι να καιρός να δούμε τι ακριβώς θέλουν και οι άντρες. Αφήνουμε στην άκρη τα αντρικά περιοδικά, πολύ περισσότερο τα γυναικεία που νομίζουν ότι μπορούν να διεισδύσουν στον αντρικό ψυχισμό, και καταπιανόμαστε με την επιστήμη και τα συμπεράσματα της. Ορισμένα από αυτά είναι αναμενόμενα, άλλα εντυπωσιάζουν, ενώ υπάρχουν κι εκείνα που απλά καίνε τα εγκεφαλικά μας κύτταρα. Διαβάστε τα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

 1. Γυναίκες στα κόκκινα. Όπως γυναίκες προτιμούν τους άντρες με κόκκινα ρούχα, το αντίστοιχο συμβαίνει και με τους άντρες, καθώς έρευνα του Πανεπιστημίου του Ρότσεστερ (η ίδια έρευνα που συναντήσαμε και στην προηγούμενη ανάρτηση), αποκαλύπτει ότι το κόκκινο χρώμα είναι κάτι σαν αφροδισιακό για τον αντρικό πληθυσμό. Κάτι ήξεραν οι δημιουργοί της ταινίας "Η γυναικάρα με τα κόκκινα" τελικά...

2. Αγκαλίτσες και φιλάκια. Κατ' αρχήν, και πριν βγάλετε το επιστημονικό αυτό πόρισμα αλμπάνικο, να διευκρινιστεί ότι η έρευνα δεν αφορά τι αρέσει στους άντρες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Το ινστιτούτο Κίνσεϊ παρατήρησε 1.009 ζευγάρια μέσης ηλικίας, στο καθένα από τα οποία οι δύο σύντροφοι ήταν μαζί για πολλά χρόνια. Οι άνδρες που ανέφεραν ότι αντάλλαζαν συχνά χάδια και φιλιά με τις συντρόφους τους δήλωναν κατά μέσο όρο τρεις φορές περισσότερο ευτυχισμένοι σε σχέση με τους υπόλοιπους, που βρίσκονταν σε μια πιο ψυχρή σχέση με τη γυναίκα της ζωής τους. Το ακόμα πιο παράδοξο της έρευνας είναι ότι η έκφραση τρυφερότητας δεν είχε καμία απολύτως επίδραση στο πόσο ευτυχισμένες αισθάνονταν οι γυναίκες. Είναι προφανές τι πρέπει να κάνετε κυρίες μου. Αφήστε τα πολλά πολλά και πνίξτε τον στις αγκαλιές και τα γούτσου γουτσου κι αν αρχίσει να διαμαρτύρεται πείτε του ότι είναι για το καλό του, αφού αυτό ισχυρίζεται το ινστιτούτο Κίνσεϊ. Και το ινστιτούτο ξέρει περισσότερα.

3. Το γυναικείο στήθος. Πιστεύω ότι δεν πέφτετε από τα σύννεφα. Λίγο πολύ όλες οι γυναίκες το υποψιάζονταν και έρχεται το Πανεπιστήμιο του Ουέλιγκτον της Νέας Ζηλανδίας για να το επιβεβαιώσει. Όχι απλά οι άντρες λατρεύουν να κοιτούν το γυναικείο στήθος, αλλά οι μισοί σχεδόν άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα (το 47%) έριχναν το βλέμμα τους στο στήθος πριν καν κοιτάξουν το πρόσωπο μιας γυναίκας, ενώ, όπως είναι φυσικό, το στήθος είναι και το σημείο, στο οποίο οι άντρες εστιάζουν για περισσότερη ώρα σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του γυναικείου σώματος. Αν ανησυχείτε για το μέγεθος του στήθους σας, τα νέα είναι ευχάριστα κυρίες μου, καθώς η ίδια έρευνα έδειξε ότι για τους άνδρες τελικά το μέγεθος δε μετράει. 

4. Οι σέξι παρουσιάστριες ειδήσεων. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα είχαν την πρωτότυπη ιδέα να μελετήσουν πόσο επηρεάζει τους άντρες τηλεθεατές η εμφάνιση μιας παρουσιάστριας ενός δελτίου ειδήσεων. Πού κατέληξαν; Στο προφανές: η θέα μιας σέξι γυναίκας όχι μόνο ανεβάζει τις τηλεθεάσεις του δελτίου, αλλά σβήνει και κάθε άλλη εγκεφαλική δραστηριότητα των ανδρών, καθώς στο τέλος είναι λιγότερο πιθανό να θυμηθούν τις ειδήσεις της ημέρας. Να, λοιπόν, τι πρέπει να κάνουν τα κανάλια, όταν πρόκειται να μας ενημερώσουν για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης: να βάλουν τη Σάσα Μπάστα να λέει τις ειδήσεις. Κύριε Μαλέλη, ακούτε; 

5. Ο γάμος. Τα Πανεπιστήμια Ρούτγκερς και Μπινγκχάμπτον απευθύνθηκαν σε δείγμα 5.200 ανδρών ηλικίας από 16 έως 65 ετών και διαπίστωσαν ότι τελικά και οι άνδρες θέλουν κάποια στιγμή να χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Αν σας "βρωμάει" κάτι σ' αυτήν την έρευνα, δεν έχετε και πολύ άδικο, καθώς αυτή διεξήχθη ύστερα από πρωτοβουλία του διαδικτυακού τόπου γνωριμιών Match.com. 

6. Να επιδεικνύουν το αυτοκίνητο τους. Τα Πανεπιστήμια του Τέξας και της Μινεσότα συνέκριναν τα αυτοκίνητα των αντρών σε σχέση με την ερωτική τους ζωή. Σύμφωνα με τα συμπεράσματά τους, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Πόρσε ενδιαφέρονται για περιστασιακές σχέσεις, αντίθετα από τον άνδρα με Χόντα Σιβίκ, ο οποίος είναι "παιδί για σπίτι". Σε κάθε περίπτωση πάντως, η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι άντρες χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους ως μέσο επίδειξης για να ρίξουν μια γυναίκα.

7. Η κολοκυθόπιτα. Για την ακρίβεια η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας είναι εκείνη που ανεβάζει την αντρική λίμπιντο παρά η γεύση της. O δόκτορ Άλαν Χιρς, διευθυντής του ερευνητικού και θεραπευτικού κέντρου "Smell and Taste", συμβουλεύει τις γυναίκες: "Πετάξτε τις κολόνιες και πιάστε τις κολοκυθόπιτες". Πασαλειφτείτε άφοβα σε όλο σας το σώμα.Αφού το λέει ο δόκτορ...

8. Τις γυναίκες που δεν κλαίνε. Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε πριν ένα χρόνο στο περιοδικό "Science Express" τα δάκρυα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνδρα και να του ρίξει την ερωτική διάθεση, ακόμα κι αν η σύντροφός του έχει πλαντάξει στο κλάμα στη διάρκεια μία πραγματικά δακρύβρεχτης ταινίας. μέσω των δακρύων, η γυναίκα μεταδίδει το μήνυμα ότι νιώθει ευάλωτη και θέλει προστασία και σίγουρα όχι σεξουαλική επαφή με αποτέλεσμα να μειώνονται αντίστοιχα και τα επίπεδα τεστοστερόνης  στον άντρα.

9. Οι μελαχρινές. Όποιος επιμένει ότι οι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές, είναι καλύτερο να αναθεωρήσει τις απόψεις του. Τουλάχιστον αυτές είναι οι προτιμήσεις των Βρετανών που συμμετείχαν σε έρευνα του δικτυακού τόπου Badoo. Το 33.1% απάντησε ότι προτιμά τις γυναίκες με καστανά μαλλιά, το 28.6% τις μαυρομαλλούσες, το 29.5% τις ξανθιές, ενώ μόλις το 8.8% δήλωσε ότι προτιμά τις κοκκινομάλλες - και να φανταστεί κανείς ότι στη Σκοτία υπάρχει το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών με κόκκινα μαλλιά αναλογικά με το συνολικό πληθυσμό.

10. Οι γυναίκες με κεφάλια που γέρνουν και λίγο. Σε αυτό το απίθανο συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Νιουκάστλ της Αυστραλίας που είχαν την ιδέα για αυτήν την απίθανη έρευνα. Τι εννοούν τώρα μ' αυτό; Να είναι λίγο γυρτό το κεφάλι, να σχηματίζει μια γωνία, κάπως σαν τις πόζες της Μέριλιν Μονρό. Δείτε ταινίες με τη Μέριλιν και μιμηθείτε την - εκτός από το ξανθό χρώμα στο μαλλί, για να μην ξεχνιόμαστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου