14 Μαρτίου 2012

5ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ!

"Τι κοριτσάκι μου λέτε; Αγοράκι είμαι!"

Το παιδάκι της φωτογραφίας που βλέπετε μπορεί να μοιάζει με κορίτσι λόγω μαλλιού, στην πραγματικότητα όμως είναι αγόρι. Είναι ο 5χρονος Rean Crean, από το Σάντερλαντ της βορειοανατολικής Αγγλίας, ο οποίος δεν έχει επισκεφτεί ούτε μια φορά μέχρι σήμερα τον κουρέα, όχι γιατί δεν ήθελε ο ίδιος, αλλά γιατί η μητέρα του δεν άντεχε να δει κομμένες τις ξανθιές μπουκλίτσες από το μαλλί του μονάκριβου της. Απίστευτο; κι όμως αληθινό.

Η 30χρονη Leeanne Smith, η μητέρα του Rean, δήλωσε ότι δεν της πήγαινε η καρδιά να δει να κόβονται τα "πανέμορφα" - κατά την ίδια - μαλλιά του παιδιού της, ούτε καν τη φράντζα του, παρότι το μαλλί του αγοριού είναι τόσο μακρύ που φτάνει μέχρι τον πισινό του και παρόλο που όσοι ξένοι το βλέπουν το περνούν για κορίτσι - και δεν έχουν και άδικο. Ωστόσο, ο Rean πρόκειται τελικά να κουρευτεί ύστερα από επιθυμία του ίδιου, καθώς τα αγόρια της τάξης του δε θέλουν να παίξουν μαζί του λόγω του μαλλιού, και μάλιστα έχει μαζέψει από φίλους και συγγενείς 82 λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 98 ευρώ. 
Δεν ξέρω πόσα λεφτά θέλει ένας άγγλος κουρέας για να κόψε τα μακριά μαλλιά του αγοριού, η μητέρα του αγοριού πάντως παραδέχεται ότι πολλές φορές έχει κλάψει στην ιδέα ότι θα δει κομμένα τα μαλλιά του Rean, κάτι που μάλλον θα κάνει και όταν θα τα δει πραγματικά να κουρεύονται. Ξεκαθαρίζει πάντως ότι δε συμπεριφέρεται στο παιδί της σα να ήταν κοριτσάκι, αν και θα ήθελε να είχε και μια κόρη, ενώ ούτε και ο Rean έχει κοριτσίστικες συνήθειες. Στα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού του πάντως κινείται μέχρι στιγμής και ο άλλος γιος της οικογένειας, ο μόλις δύο χρονών Regan, ο οποίος επίσης έχει μακριά μαλλιά και μάλιστα η μητέρα του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κουρευτούν τουλάχιστον μέχρι το παιδί να πάει στο σχολείο. Αυτό που θα ήθελα πολύ πάντως να δω, είναι το πόσο μακριά είναι τα μαλλιά της μητέρας των δύο αγοριών, η οποία έχει αυτήν την "τρέλα" με τα μαλλιά των παιδιών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου