11 Μαρτίου 2012

ΕΒΑΛΕ ΚΟΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ


Έχω δημοσιεύσει ουκ ολίγες παράξενες ειδήσεις από όλον τον κόσμο και όμως, εκτιμώ ότι  καμία άλλη είδηση δεν μπορεί να συναγωνιστεί αυτήν που πρόκειται να διαβάσετε πιο κάτω. Ξεπερνάει ακόμα και την πιο τρελή φαντασία, όχι τόσο το γεγονός καθεαυτό όσο η δικαιολογία που προέβαλε ένας Αμερικανός στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες τον κατηγορούν ότι παρακολουθούσε τη σεξουαλική ζωή της πρώην συζύγου του!

Ο Wayne Comet Cripe, λοιπόν, ένας 66χρονος άνδρας από το Raccoon Township της Πενσυλβάνια, κατηγορείται ότι τοποθέτησε κρυφά κοριό κάτω από το κρεβάτι της εν διαστάσει συζύγου του, με την οποία συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι, αλλά σε χωριστά δωμάτια. Τον κοριό τον ανακάλυψε τυχαία η γυναίκα, η οποία απευθύνθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Ο 66χρονος παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε τοποθετήσει το κοριό στο κρεβάτι της εν διαστάσει συζύγου του, έδωσε όμως μια πολύ περίεργη αιτιολογία για την ενέργειά του αυτή. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, είχε κουραστεί να ακούει - χωρίς ο ίδιος να το θέλει - τις... σεξουαλικές δραστηριότητες της εν διαστάσει συζύγου του, κάτι που δεν μπορούσε να αποφύγει από τη στιγμή που συγκατοικούν στο ίδιο σπίτι. Έτσι, σκέφτηκε να τοποθετήσει τον κοριό, προκειμένου να γνωρίζει πότε η σύζυγός του είχε μία "προσωπική στιγμή" και να αποφύγει ο ίδιος να επιστρέψει εκείνη τη στιγμή στο σπίτι τους. Όπως ισχυρίζεται πάντως, ο κοριός δεν ήταν αποτελεσματικός. 
Διαστροφή; Είναι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα του; Ήθελε να χρησιμοποιήσει στοιχεία εναντίον της; Είναι άπλα τόσο απίστευτα χαζός; Εγώ πάντως, αν ήμουν στη θέση του και με ενοχλούσε η σεξουαλική υπερδραστηριότητα της πρώην μου, θα έκανα το πολύ απλό να φύγω από το σπίτι ή θα έκανα ασφαλιστικά μέτρα για να φύγει εκείνη προσωρινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου