14 Μαρτίου 2012

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ;


Ο Michael Nuanes Jr. είναι ένας αστυνομικός στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο 37χρονος άνδρας, αν και αστυνομικός ο ίδιος, συνελήφθη από την τοπική αστυνομία ύστερα από καταγγελία της πρώην κοπέλας του ότι την ξυλοκόπησε. Στην απολογία του, ο 37χρονος ισχυρίστηκε ότι όντως χτύπησε την καταγγέλουσα, αλλά δικαιολογήθηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, γιατί δέχτηκε πρώτος επίθεση, ενώ στην ιστορία "εμπλέκεται" με κάποιον τρόπο και ο Τζάστιν Μπίμπερ.
Ο νεαρός τραγουδιστής και είδωλο εκατομμυρίων κοριτσιών στον κόσμο βρέθηκε στο Ντένβερ και άρχισε να δέρνει κόσμο ή μήπως ήταν η "πέτρα του σκανδάλου" για τον καβγά του ζευγαριού; Ούτε το ένα συνέβη ούτε το άλλο. Στην πραγματικότητα, ο αστυνομικός κατήγγειλε ότι δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι όχι από τον ίδιο τον Μπίμπερ, αλλά από την κούκλα του, την οποία είχε πετάξει καταπάνω του η φίλη του, που στη συνέχεια τον κατήγγειλε στις αρχές.
Ok, η είδηση είναι στην ουσία της αδιάφορη, όχι γιατί είναι αδιάφορη η άσκηση βίας μεταξύ ζευγαριών, αλλά γιατί αυτό δυστυχώς συμβαίνει συχνά, ίσως και στη διπλανή μας πόρτα, ενώ και ο τίτλος της ανάρτησης είναι όντως λίγο παραπλανητικός. Το παράξενο στην όλη υπόθεση, αυτό που μου έκανε προσωπικά τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το εξής: Σύμφωνα με τη σελίδα τοπικού τηλεοπτικού σταθμού του Ντένβερ (thedenverchannel.com), η κοπέλα του 37χρονου συλληφθέντα αστυνομικού δεν είναι και τόσο νεαρή, αλλά είναι 42 ετών. Η απορία, λοιπόν, που μου γεννάται, εκτιμώ ότι είναι ευνόητη: Τι στο καλό μπορεί να είχαν σκεφτεί ένας 37χρονος και μία 42χρονη πριν ν' αγοράσουν την κούκλα ενός έφηβου τραγουδιστή, ο οποίος μόλις πριν δύο εβδομάδες έκλεισε τα 18 του χρόνια; Να σημειωθεί ότι η κούκλα του τραγουδιστή βγήκε στο εμπόριο το Δεκέμβριο του 2010 σε περιορισμένο αριθμό, όταν δηλαδή ο Μπίμπερ δεν είχε κλείσει καν τα 17 χρόνια! Ε, αυτό είναι όντως μυστήριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου