28 Μαρτίου 2012

Ο ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ


Ο Τζάστιν Μπίμπερ έκλεισε τα 18 του χρόνια πριν από σχεδόν ένα μήνα κι έχει βαλθεί να μας αποδείξει ότι δεν είναι πλέον το χαριτωμένο, μικρό αγόρι που γνωρίσαμε από τα βιντεάκια που ανέβαζε η μητέρα του στο youtube ανοίγοντας το δρόμο για μια παγκόσμια καριέρα. Έχει γίνει άντρας κι επομένως με την πείρα των 18 του χρόνων όσο και της σχέσης του με τη Σελίνα Γκομέζ δίνει συμβουλές στους άλλους άντρες για το πώς θα γίνουν υπέροχοι σύντροφοι.
Ok, ας μην είμαστε τελείως άδικοι μαζί του, καθώς δεν του ήρθε έτσι ξαφνικά η ιδέα να γίνει σύμβουλος σχέσεων, αλλά αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία στις 26 Μαρτίου του πρώτου του σινγκλ με τίτλο "Boyfriend", που περιλαμβάνεται στο τρίτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Belive" και το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.
Ρωτήθηκε, λοιπόν, ο νεαρός σταρ τι χρειάζεται να κάνει ένας άντρας προκειμένου να γίνει ένας τέλειος σύντροφος για μια κοπέλα και ο Μπίμπερ απάντησε ότι "χρειάζεται να έχεις υπομονή" τονίζοντας ότι "πάντα κάνεις λάθος όταν πρόκειται για τα κορίτσια, πάντα κάνεις λάθος και γι' αυτό το μόνο που χρειάζεται είναι να λες "συγγνώμη", όταν τα πράγματα είναι δύσκολα".
Να υποθέσουμε δηλαδή ότι η Σελίνα Γκομέζ του έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη ουκ ολίγες φορές αναγκάζοντας τον Τζάστιν να της ζητάει συγγνώμη; Σε ερώτηση πάντως αν έγραψε το τραγούδι "Boyfriend" έχοντας υπόψη του την αγαπημένη του, η απάντηση του Μπίμπερ ήταν ξεκάθαρη:
"Όχι. Το τραγούδι οπωσδήποτε βγαίνει από την καρδιά μου και οτιδήποτε υπάρχει εκεί μέσα κι επομένως εννοώ ότι δε θα σε αφήσω ποτέ να φύγεις, αν είσαι το κορίτσι μου, το υπόσχομαι". Ο δεσμευμένος δηλαδή Τζάστιν έγραψε ένα τραγούδι, με το οποίο απευθύνεται σε μια αόριστη κοπέλα και της υπόσχεται με τους στίχους του ότι δε θα την αφήσει ποτέ να φύγει, θα την κρατάει στα μπράτσα του και δε θα την αφήσει μόνη ποτέ, αλλά πάντως αυτή η αόριστη κοπέλα δεν είναι η κοπέλα του.
Ουπς! Για ποια χτυπάει η καμπάνα, Σελίνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου