9 Μαρτίου 2012

ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛ: ΠΟΙΟ ΠΟΤΟ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ


Αν πιστεύετε ότι το ωροσκόπιο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός ανθρώπου, τότε θα βρείτε αρκετά ενδιαφέρουσα την παρακάτω ανάρτηση, η οποία βασίζεται σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Thedailymeal. Με βάση τα γενικά του χαρακτηριστικά, σε κάθε ζώδιο ταιριάζει και ένα διαφορετικό ποτό. Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις παρακάτω ζωδιακές αξιολογήσεις;


Κριός
Οι Κριοί είναι τολμηροί, δυναμικοί, πρωτοποριακοί, ενώ δε φοβούνται να πειραματιστούν, αλλά τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Τους ταιριάζει κάθε πρωτοποριακό, σπάνιο κοκτέιλ που κυκλοφορεί.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι αρκετά καλόκαρδοι, φιλικοί, δεν τους αρέσουν οι περιπέτειες, ενώ προτιμούν να απολαμβάνουν τα βράδια τους παρέα με φίλους. Παράλληλα όμως, εκτιμούν τις μικρές απολαύσεις της ζωής. Επομένως, το καταλληλότερο ποτό για έναν Ταύρο είναι ένα κλασσικό ποτήρι ουίσκι, για να το απολαύσει με τους φίλους του.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι αρκετά εξωστρεφείς, γρήγοροι, έξυπνοι, ενώ τους αρέσει να φλερτάρουν. Τι καλύτερο για έναν Δίδυμο από ένα ποτήρι αφρώδους, ιταλικού οίνου.

Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι αρκετά κυκλοθυμικοί και ζουν παθιασμένα τη ζωή τους. Το κόκκινο κρασί είναι απόλυτα ταιριαστό με το χαρακτήρα τους. 

Λέων
Οι Λέοντες είναι γενναιόδωροι, καλόκαρδοι, πιστοί και δημιουργικοί. Το ποτό που τους ταιριάζει είναι το ολλανδικό τζιν, που είναι η παλιότερη ποικιλία τζιν, είτε σκέτο είτε σε συνδυασμό με άλλα κοκτέιλ.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι σχολαστικοί, αναλυτικοί και μετριοπαθείς. Το ιδανικό ποτό για έναν Παρθένο είναι το τζιν με τόνικ. Δε θέλει και πολλά, δεν έχει θερμίδες, είναι ένα καθαρόαιμο ποτό.

Ζυγός
Οι Ζυγοί θεωρούνται χαλαροί, ευγενικοί και ήρεμοι τύποι, άνθρωποι που ξέρουν πώς να περάσουν καλά. Τι καλύτερο για τους Ζυγούς από ένα ποτήρι μαρτίνι;

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι αρκετά αποφασιστικοί και δυναμικοί από τη μια, αλλά και αρκετά ζηλιάρηδες και ψυχαναγκαστικοί. Το καλύτερο για έναν Σκορπιό είναι το ποτό με μέτρο, αλλά όταν το κάνει, το ιδανικότερο γι' αυτόν θα ήταν ένα ποτήρι ουίσκι σκέτο.

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς τύποι, αγαπούν την ελευθερία τους και απολαμβάνουν τα απλά πράγματα στη ζωή. Δεν τους αρέσουν τα φανταχτερά ποτά, αλλά οτιδήποτε θα μπορούσαν να παραγγείλουν από ένα φιλικό μπαράκι, όπως π.χ. μπύρα ή μια κόκκινη βότκα Ursus Roter.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, συνετοί, προσεκτικοί και επιφυλακτικοί - ή αλλιώς ξενέρωτοι. Αν κάποτε αποφασίσουν να το ρίξουν κι αυτοί μια ​​νύχτα έξω, τα ποτά θα εναλλάσσονται με άφθονη ποσότητα νερού. Το καλύτερο ποτό για ένα Αιγόκερω είναι ένα ποτήρι διακριτικό, λευκό κρασί.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι είναι εκκεντρικοί, φιλόδοξοι, ενώ κάνουν άγριο ξεφάντωμα. Το ιδανικό ποτό για έναν Υδροχόο είναι η τεκίλα σε όλους τους απίθανους συνδυασμούς (σφηνάκι, μαργαρίτα, με χυμό πορτοκάλι, οτιδήποτε).

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι, ανιδιοτελείς και ενίοτε λίγο απόκοσμοι. Το ποτό που τους ταιριάζει δε θα μπορούσε να είναι άλλο από ένα νόστιμο, γλυκό, σπιτικό Γουάιτ Ράσιαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου