5 Απριλίου 2012

ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ


Ποια είναι η τελευταία ηρωϊκή πράξη του Ράιαν Γκόσλινγκ;
Τι εξομολογείται η Ριάνα για τον Κρις Μπράουν και τι απαντάει στους επικριτές της;
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μάρκ Άντονυ είναι και πάλι μαζί;
Ποιος ηθοποιός δηλώνει ότι αυτός ευθύνεται για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον.
Τέσσερα "καυτά" ερωτήματα ζητούν απαντήσεις. Απλά, διάβασε τες!

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δεν έχει μόνο ωραία εμφάνιση, δεν είναι μόνο πολύ καλός ηθοποιός, τώρα είναι και ήρωας, όχι πρωταγωνιστώντας σε κάποια ταινία του Χόλιγουντ, αλλά στην καθημερινή του ζωή. Πριν λίγες ημέρες έσωσε μια γυναίκα που είχε κινδυνεύσει να τη χτυπήσει ένα ταξί στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι η είδηση δε διέρρευσε από τον ίδιο, αλλά από τη γυναίκα που έσωσε, τη συγγραφέα Λόρι Πένι, η οποία έσπευσε να μοιραστεί το γεγονός μέσω τουίτερ γράφοντας: "Κυριολεκτικά σώθηκα από ένα αυτοκίνητο από τον Ryan Gosling. Αυτό ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα. Διερχόμουν την 6η λεωφόρο με μία καινούρια ροζ περούκα. Δεν κοιτούσα στη σωστή κατεύθυνση, επειδή είμαι από το Λονδίνο. Ο Ryan Gosling με τράβηξε από ένα ταξί". Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν τέλειοι άνδρες;

Στο τεύχος Μάιου του περιοδικού Elle δημοσιεύεται συνέντευξη της Ριάνα, η οποία εξομολογείται πόσο την επηρέασε το επεισόδιο με το πρώην αγόρι της Κρις Μπράουν, ο οποίος την είχε γρονθοκοπήσει άγρια το Φεβρουάριο του 2009, ενώ απαντά και στην κριτική που δέχεται, επειδή παρά το γεγονός αυτό συνεργάστηκε πρόσφατα μαζί του. Αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον Μπράουν, ο οποίος είχε απασχολήσει πολύ τα ΜΜΕ, η Ριάνα εξομολογείται: "(Όλη αυτή η δημοσιότητα) με όπλισε. Ήμουν κάπως σαν "γαμώτο, ξέρουν περισσότερα πράγματα για μένα από όσα θέλω να ξέρουν". Ήταν ντροπιαστικό", ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει: "(το γεγονός αυτό) ήταν το άνοιγμα μου. Ήταν η απελευθέρωση μου. Τώρα το ξέρετε, οπότε μπορείτε να πείτε ότι θέλετε γι' αυτό. Δεν έχω κάτι να κρύψω". Τι απαντάει όμως για την κριτική που δέχεται λόγω της πρόσφατης συνεργασίας της με τον Μπράουν; "Ο καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να το αποδεχθώ, αλλά το καταλαβαίνω. Οι άνθρωποι καταλήγουν να ξοδεύουν το χρόνο τους στα μπλογκ ή οπουδήποτε φλυαρώντας κι όλα καλά. Αύριο θα είμαι ακόμα το ίδιο πρόσωπο. Θα κάνω αυτό που θέλω να κάνω".

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μαρκ Άντονι όχι μόνο έχουν χωρίσει, αλλά έχουν πάρει πλέον διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Δε συμβαίνει το ίδιο όμως και με τα επαγγελματικά τους. Προς το παρόν συνεργάζονται στο τάλεντ σόου "Q'Viva! The Chosen" ψάχνοντας να βρουν ταλέντα από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής Σύντομα όμως θα εμφανιστούν μαζί και στη σκηνή για μία μοναδική συναυλία στις 26 Μαΐου στο Λας Βέγκας και στα πλαίσια των αναγκών του συγκεκριμένου τάλεντ σόου. Σε συνέντευξή του ο Μαρκ Άντονι δηλώνει ότι ο ίδιος αισθάνεται πιο σοκαρισμένος από το κοινό για τη συνεργασία αυτή ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ο ίδιος αισθάνεται φυσιολογικά όταν δουλεύει δίπλα στην πρώην σύζυγό του, με την οποία άλλωστε είχαν γνωριστεί δουλεύοντας μαζί. Εξάλλου, παρά το διαζύγιο δεν έχουν κρατήσει κακία ο ένας στο άλλο, με αποτέλεσμα η νέα καλλιτεχνική τους συνεργασία να αποτελεί για τον Μαρκ Άντονι "μια θαυμάσια εμπειρία".


Τον Άνταμ Μπρόντι ίσως να τον θυμάστε από τη σειρά "Ο.Τ.", που στη Ελλάδα προβαλλόταν από το STAR με τον τίτλο "California Teens" και στην οποία κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε διάφορες κινηματογραφικές ταινίες, μία εκ των οποίων ήταν το "Κύριος και κυρία Σμιθ" το 2005, στα πλατώ της οποίας γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί.. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Huffington Post" δήλωσε ότι είχε βάλει κι αυτός το χεράκι του για το πολυσυζητημένο διαζύγιο του Μπραντ Πιτ από την Τζένιφερ Άνιστον: "(Σε ότι αφορά τον Μπραντ και την Αντζελίνα), εγώ τους τα έφτιαξα. Του είπα "Μπραντ, δε θέλεις να το κάνεις αυτό φίλε, αυτό με την Τζένιφερ - δεν το βλέπω να έχει μέλλον". Ακολούθησε τη συμβουλή μου και είμαι χαρούμενος γι' αυτό". Όσοι και όσες είστε θαυμαστές και θαυμάστριες της Άνιστον, τώρα ξέρετε σε ποιον να ρίχνετε τις κατάρες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου