2 Απριλίου 2012

ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΖΑΣΤΙΝ ΘΕΡΟΥ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ LOVE STORY


Μετά το χωρισμό της Τζένιφερ Άνιστον από τον Μπραντ Πιτ δεν ήταν και λίγες οι πραγματικές ή υποτιθέμενες σχέσεις της ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού με άλλους σταρ του Χόλιγουντ, κυρίως δε με τους συμπρωταγωνιστές της στις ταινίες που πρωταγωνιστούσε. Ωστόσο, η πιο μεγάλη σε διάρκεια και, όπως φαίνονται τα πράγματα, πιο σοβαρή σχέση της 43χρονης Τζένιφερ μετά τον Μπραντ Πιτ είναι η τωρινή της σχέση με τον 40χρονο κωμικό ηθοποιό και συγγραφέα Τζάστιν Θερού.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν - τι σύμπτωση - στα γυρίσματα της ταινίας "Wanderlust", η οποία μπορεί να μην ευτύχησε εισπρακτικά, συνέβαλε όμως στην προσωπική ευτυχία των δύο ηθοποιών. Οι φήμες για κρυφό ειδύλλιο των δύο ξεκίνησαν πριν δέκα μήνες, το Μάιο του 2011, όταν ρεπόρτερ τους εντόπισαν να δειπνούν στο αγαπημένο εστιατόριο της Άνιστον στο Λος Άντζελες, στο ξενοδοχείο Sunset Towers Hotel στις 18 Μαΐου. Άτομα από το περιβάλλον της ηθοποιού υποστήριζαν ότι οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι διευκρινίζοντας ότι το δείπνο δεν ήταν ρομαντικό, αλλά συνολικά παραβρέθηκαν έξι άτομα. Παράλληλα όμως άφηναν ερωτηματικά για το εάν η σχέση τους εξαντλούνταν απλά σε φιλικό επίπεδο με διαρροές τύπου "όταν ο Τζάστιν βρίσκεται στο Λος Άντζελες περνάει πολύ χρόνο μαζί με την Τζένιφερ". Δέκα ημέρες αργότερα οι εκτιμήσεις ότι ο Τζάστιν είναι ο νέος άντρας στη ζωή της Τζένιφερ επιβεβαιώθηκαν με αφορμή ακόμα ένα δείπνο, κατά το οποίο η Άνιστον φέρεται να συνέστησε και επίσημα τον Θαρού στον κύκλο των φίλων της, μεταξύ των οποίων η συμπρωταγωνίστρια της από τα "Φιλαράκια" Κόρτνεϊ Κοξ και η τηλεπαρουσιάστρια Τσέλσι Χάντλερ. Άλλωστε, το νέο ζευγάρι ήταν διαρκώς μαζί και στο πάρτι που ακολούθησε την απονομή των μουσικών βραβείων MTV στις 5 Ιουνίου, ενώ υπήρχαν φήμες ότι είχαν περάσει μαζί το προηγούμενο σαββατοκύριακο.
Έκτοτε, οι εξελίξεις από το μέτωπο του νέου "καυτού" ζευγαριού του Χόλιγουντ ήταν ραγδαίες. Στις 15 Ιουνίου εθεάθησαν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο Gramercy Park Hotel της Νέας Υόρκης φορώντας και οι δύο παρόμοια χρυσά δαχτυλίδια στο αριστερό τους χέρι. Λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η φωτογραφική απόδειξη ότι η Τζένιφερ και ο Τζάστιν ήταν κάτι περισσότερο από καλοί φίλοι. Ο φωτογράφος Τέρι Ρίτσαρντσον ανέβασε στο μπλογκ του φωτογραφίες των δύο ηθοποιών να ποζάρουν σε πολύ τρυφερές στάσεις στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στην περιοχή του Σόχο. Παρόλ' αυτά κανένας από τους δύο δεν παραδεχόταν ακόμα δημόσια το δεσμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του ABC "Good Morning America" στις 27 Ιουνίου και σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς περνούσε στην προσωπική της ζωή, η Τζένιφερ απάντησε "Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι εξαιρετικά τυχερή και εξαιρετικά χαρούμενη" αποφεύγοντας όμως να προσδιορίσει ανοικτά την αιτία αυτής της εξαιρετικής χαράς. 
Τον Ιούλιο μια - παπαρατσίστικη αυτή τη φορά - φωτογραφία τους "συνέλαβε" πιασμένους χεράκι-χεράκι να βγαίνουν από κλαμπ του Λονδίνου, ενώ την ίδια περίοδο κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι έψαχνε να αγοράσει σπίτι για να συγκατοικήσει, όταν η Άνιστον πούλησε την έπαυλη της στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει, την πιο αδιάσειστη απόδειξη των φημών, που δημοσιεύονταν κατά κόρον την περίοδο εκείνη, αποτέλεσαν οι κοινές διακοπές της Άνιστον και του Θαρού στο νησί Καουάι της Χαβάης, όπου έφτασαν στις 31 Ιουλίου. Αφορμή για το ταξίδι αποτέλεσε ο εορτασμός των γενεθλίων της Κριστίν Τέιλορ, συζύγου του Μπεν Στίλερ, ωστόσο οι κάτοικοι του νησιού τροφοδοτούσαν με ουκ ολίγες πληροφορίες τα κουτσομπολίστικα έντυπα για την καθημερινότητα του ζευγαριού και τις περιπλανήσεις του στο νησί. 
Με τα ρεπορτάζ για τις κοινές εξόδους του ζευγαριού να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο, κανένας από τους δύο δεν παραδεχόταν στις συνεντεύξεις του το δεσμό. Αυτό πάντως που είχε ξεκαθαρίσει η Άνιστον τον περασμένο Οκτώβριο στο περιοδικό Hello ήταν ότι δε σκόπευε να παντρευτεί σύντομα δηλώνοντας μάλιστα "Παντρεύτηκα ήδη μια φορά. Δεν ξέρω αν θα  παντρευτώ ξανά". Η πρώτη φορά που η Τζένιφερ μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Τζάστιν Θερού ήταν μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο στο περιοδικό InStyle. Απαντώντας σε ερώτηση για το τι της αρέσει στο ντύσιμο του Τζάστιν ανέφερε ότι "έχει υπέροχο στυλ, είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι δικό του από πάντα", ενώ χαρακτήρισε τα γυρίσματα της ταινίας "Wanderlust", όπου έγινε η γνωριμία τους, ως την "πιο ειδυλλιακή κινηματογραφική εμπειρία" που είχε ποτέ. Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Θερού για τη σχέση του με την Άνιστον έγινε σε συνέντευξή του στο περιοδικό New York τον ίδιο μήνα. "Κατανοώ την περιέργεια" δήλωσε, αλλά περιορίστηκε απλά να επισημάνει ότι "είμαι ευτυχισμένος". Αντίθετα, δεν ήταν το ίδιο διστακτικός να αναφερθεί στη Σόφι, τη σκυλίτσα που υιοθέτησαν μαζί με την Τζένιφερ χαρακτηρίζοντάς τη "το πιο αξιολάτρευτο μπισκοτάκι που έχεις δει ποτέ". Σε τηλεοπτική του συνέντευξή πάντως στην Έλεν ντε Τζενέρις ήταν πιο αποκαλυπτικός αναφερόμενος ακόμα και στις χορευτικές του επιδόσεις, καθώς η Τζένιφερ τον βάζει να της χορεύει σε ρυθμούς μπρέικντανς ξετρελαμένη από τις επιδόσεις του στην ταινία Ζουλάντερ.
Οι τελευταίες φήμες εμφανίζουν την Τζένιφερ Άνιστον και τον Τζάστιν Θερού έτοιμους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ακόμη και μέσα στο 2012, κάτι όμως που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει. Για την ακρίβεια μόλις που έχουν αρχίσει το τελευταίο διάστημα να απελευθερώνονται και να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους. Άλλωστε, είναι πολύ πρόσφατη η συνέντευξη της Τζένιφερ στο Hello, όπου απέκλειε την πιθανότητα ενός γάμου σύντομα.

Σχετικά θέματα:
ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΑΝΙΣΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου