31 Μαΐου 2012

ΤΑ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ


Γιατί η Ντρου Μπάριμορ παράτησε τον Κρίστιαν Μπέιλ από το πρώτο ραντεβού;
Ποια κοπέλα ήταν ο πρώτος έρωτας του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ;
Ποιος "τηλεοπτικός γιατρός" κατηγορείται από συνάδελφό του ότι χτυπάει γυναίκες;
Από ποια χώρα ζήτησε... συγγνώμη η Κιμ Καρντάσιαν;


Ο Κρίστιαν Μπέιλ και η Ντρου Μπάριμορ είναι δύο από τα "παιδιά-θαύματα" του Χόλιγουντ της δεκαετίας του '80. Ο μεν Κρίστιαν έκανε στη συνέχεια μια πετυχημένη καριέρα, η δε Ντρου έγινε περισσότερο γνωστή για τις περιπέτειες της με τα ναρκωτικά και τους γάμους της (α, ναι, συμμετείχε και στους κινηματογραφικούς "Άγγελους του Τσάρλι"). Όταν οι δυο τους ήταν έφηβοι, θέλησαν να δοκιμάσουν το κατά πόσο θα μπορούσαν εκτός από συνάδελφοι να γίνουν και ζευγάρι. Όμως η προσπάθεια δεν κράτησε περισσότερο από ένα ραντεβού, όπως εξομολογείται σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του για την προσωπική του ζωή, ο Κρίστιαν Μπέιλ στο περιοδικό GQ της Αυστραλίας. Το ραντεβού περιελάμβανε σινεμά και πιο συγκεκριμένα μια απαίσια ταινία τρόμου, μια επιλογή που μάλλον δεν άρεσε και πολύ στην Ντρου, η οποία δεν ξανατηλεφώνησε στο Κρίστιαν. 


Αναμνήσεις από το παρελθόν έχουμε και για τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, όχι όμως με δική του πρωτοβουλία. Το αμερικάνικο περιοδικό Star ανακάλυψε την πρώτη κοπέλα του τραγουδιστή και ηθοποιού, λίγο προτού αυτός ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με την Τζέσικα Μπίελ. Όταν, λοιπόν, ο Τζάστιν ήταν μόλις 17 ετών, είχε συνάψει σύντομη σχέση με τη Βερόνικα Φιν, η οποία εκείνη την εποχή ήταν μέλος ενός όχι και τόσο δημοφιλούς γυναικείου συγκροτήματος με το όνομα Innosense, την εποχή που ο Τίμπερλεϊκ ήταν μέλος των N'SYNC. Η 30χρονη πλέον Βερόνικα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό, στην οποία θυμάται πόσο "ξεχωριστός" ήταν ο Τζάστιν και πόσο "μοναδική" ήταν η σχέση τους. Αν και διευκρινίζει ότι δεν είχαν μια συνηθισμένη σχέση, καθώς και οι δύο έλειπαν συχνά για περιοδείες με τα συγκροτήματά τους, ωστόσο χαρακτηρίζει τον εαυτό της ως μια "θηλυκή εκδοχή του Τζάστιν" και αυτός είναι ο λόγος που είχαν ταιριάξει αμέσως το μακρινό 1997. Εξομολογείται ότι είχαν πάει μαζί διακοπές και στις Μπαχάμες, αν και συνήθιζαν να πηγαίνουν σε κάποιον κινηματογράφο, σε πάρκο ή να μένουν στο σπίτι του ενός, όταν είχαν ελεύθερο χρόνο, ενώ σε ειδικό κουτί έχει φυλαγμένα μέχρι σήμερα γράμματα, κάρτες, φωτογραφίες και άλλα αναμνηστικά της σύντομης αυτής σχέσης που έληξε το 1998, όταν η Βερόνικα υποπτευόταν ότι ο Τζάστιν την.. απατούσε.


Αν και στην Ελλάδα η σειρά Lost δεν ευτύχησε από πλευράς τηλεθέασης, ίσως γιατί την προηγουμένως κατεβάσει οι περισσότεροι μέσω ίντερνετ, ωστόσο αποτέλεσε αναμφίβολα ένα από τα παγκόσμια τηλεοπτικά φαινόμενα της τελευταίας δεκαετίας και οι ηθοποιοί που συμμετείχαν αποτέλεσαν αντικείμενο λατρείας από εκατομμύρια θαυμαστών. Ωστόσο, απ' ότι φαίνεται οι σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών δεν είναι και πολύ φιλικές, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ένα περιστατικό στο τουίτερ, με πρωταγωνιστές τον Ντόμινικ Μόναγκαν (πιο γνωστό ως "Τσάρλι") και τον Μάθιου Φοξ (ο γιατρός Τζακ Σέπαρντ), όταν ο πρώτος κατηγόρησε τον τελευταίο για βιαιοπραγία εναντίον γυναικών. Το περιστατικό έχει ως εξής: Μια κοπέλα που ακολουθεί τον Μόναγκαν στο τουίτερ, προφανώς θαυμάστρια και των δύο πρωταγωνιστών, του ζήτησε να μεσολαβήσει ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει με τον Φοξ. Η απάντηση που πήρε ήταν απροσδόκητη, καθώς ο τηλεοπτικός Τσάρλι απάντησε: "Χτυπάει τις γυναίκες. Όχι, ευχαριστώ". Η θαυμάστρια προσπάθησε να του θυμίσει τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκαν στο πλατό του Lost, όμως ο "Τσάρλι" επέμεινε: "Πώς ξέρεις ότι είχαμε (όμορφες στιγμές); Δεν ξέρεις κανέναν από τους δυο μας. Χτυπάει γυναίκες. Όχι μεμονωμένα περιστατικά. Συχνά. Δεν ενδιαφέρομαι", ενώ αργότερα διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται για αυθαίρετη κατηγορία, αλλά ότι "ξέρει". Πάντως, ο Μάθιου Φοξ είχε πρόσφατα κατηγορηθεί ότι γρονθοκόπησε μια οδηγό λεωφορείου, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον παραλάβει από το ξενοδοχείο του. Όμως, δε νομίζω ότι ο συνάδελφός του αναφερόταν σε αυτό το περιστατικό.


Έλεος με αυτήν την Κιμ Καρτνάσιαν! Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχει κάνει κάτι τραβώντας τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Τελευταία δε, εμφανίζει συμπτώματα πρόωρης γεροντίασης, καθώς η Κιμ γκρινιάζει με τους πάντες και με τα πάντα. Αφού πριν λίγες ημέρες έκανε ολόκληρη φασαρία κατηγορώντας το προσωπικό της αεροπορικής εταιρίας British Airways ότι άνοιξαν την τσάντα της και της αφαίρεσαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τα οποία είχαν "μεγάλη συναισθηματική αξία" για την ίδια, η τηλεπερσόνα ξεσήκωσε σάλο, όταν στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι "Keeping Up With The Kardashians" επιτέθηκε στα...ινδικά φαγητά χαρακτηρίζοντάς τα "αηδιαστικά". Φυσικά, ο καθένας δικαιούται να επιλέγει ποια φαγητά του αρέσουν και ποια όχι, αλλά όταν ξέρει ότι την παρακολουθεί μια κάμερα και ότι αυτό που θα πει θα προβληθεί στην τηλεόραση, καλό είναι να προσέχει λίγο τι λέει το στόμα της. Πάντως, η Καρντάσιαν προσπάθησε να επανορθώσει το λάθος της μέσω τουίτερ διευκρινίζοντας ότι "σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω τον ινδικό λαό ή τον πολιτισμό του". Την επόμενη φορά μήπως να δημιουργήσει ολόκληρη φασαρία γιατί ο χασάπης της γειτονιάς της δεν έκοψε καλά τα φιλέτα; Ευτυχώς που δεν κάνει τέτοια... ταπεινά ψώνια μόνη της, γιατί θα είχαμε ακούσει παράπονα ακόμη και γι΄αυτό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου