19 Μαΐου 2012

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ"


Πέτυχα πρόσφατα στην τηλεόραση τη νέα διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία αποτελεί ένα είδος παρωδίας των τίτλων έναρξης της γνωστής καλτ κωμικής σειράς των 90s "Παντρεμένοι με παιδιά" με θέμα τις ανατρεπτικές περιπέτειες της δυσλειτουργικής οικογένειας Μπάντι. Η σειρά είχε συνολικά 259 επεισόδια, καθώς προβαλλόταν επί 11 σαιζόν στην αμερικανική τηλεόραση στο δίκτυο FOX (από τον Απρίλιο του 1987 έως τον Ιούνιο του 1997) σπάζοντας τον τηλεοπτικό καθωσπρεπισμό της εποχής, που ήθελε όλες τις τηλεοπτικές οικογένειες  στα κωμικά σίριαλ να αποτελούν πρότυπα ηθικής. Στην ελληνική τηλεόραση προβαλλόταν τη δεκαετία του '90 από τον ΑΝΤ1, ενώ τα τελευταία χρόνια την έχουμε πετύχει σε άπειρες επαναλήψεις στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV, ενώ η ελληνική εκδοχή της σειράς με τίτλο "Χωρισμένοι με παιδιά" προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 το 1996. Τι απέγιναν όμως οι ηθοποιοί του πρωτότυπου "Παντρεμένοι με παιδιά"; Η καριέρα τους συνέχισε να είναι πετυχημένη και πώς μοιάζουν σήμερα 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς;


Ο Εντ Ο'Νιλ, ο θρυλικός Αλ Μπάντι, συμμετείχε ως γκεστ σταρ σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ενώ τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως Τζέι Πρίτσετ, ο πάτερ φαμίλιας μιας ακόμα δυσλειτουργικής αμερικάνικης οικογένειας στην κωμική σειρά του ABC "Modern Family", όπου είναι παντρεμένος με την κατά πολύ μικρότερη του Γκλόρια, που την υποδύεται η σέξι ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα από την Κολομβία. Η σειρά σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία και ήδη ανανεώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο για τέταρτη σαιζόν. Ο Εντ Ο'Νιλ πάντως είναι 66 χρονών πλέον και η ηλικακή διαφορά είναι εμφανής, αν και κρατιέται καλά.
























Εξίσου επιτυχημένη ήταν η συνέχεια και για την Κέιτι Σαγκάλ, την εκρηκτική κοκκινομάλλα Πεγκ Μπάντι. Η Σαγκάλ έκανε επίσης πολλά γκεστ σε πετυχημένες σειρές ξεφεύγοντας από την παγίδα των κωμικών ρόλων και από τη σκιά της Πεγκ. Χαρακτηριστική είναι η ερμηνεία της στο LOST ως Έλεν (η μνηστή του Τζον Λοκ), ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στην πετυχημένη δραματική σειρά του FX "Sons of Anarchy" ως η αρχηγός της οικογένειας Τέλερ-Μόροου. Παράλληλα, η Σαγκάλ δανείζει τη φωνή της στη σειρά (και τις ταινίες) κινουμένων σχεδίων Futurama. Για το ρόλο της στο "Sons of Anarchy" η ηθοποιός κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, ενώ η σειρά, που προβάλλεται από το 2008, έχει ανανεωθεί για δύο ακόμη σαιζόν. Χωρίς το φουντωτό, κόκκινο μαλλί η ηθοποιός θυμίζει σήμερα ελάχιστα την εικόνα της Πεγκ, ωστόσο είναι αρκετά γοητευτική.



Ο ρόλος της "χαζής ξανθιάς" Κέλι Μπάντι δυσκόλεψε την καριέρα της 40χρονης πλέον Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η οποία συμμετείχε σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, οι οποίες όμως δεν διέπρεψαν στο box office. Στην τηλεόραση έκανε αρκετά γκεστ, μεταξύ αυτών και στη σειρά ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ως η αδερφή της Ρέιτσελ (Τζένιφερ Άνιστον). Ύστερα από μια περιπέτεια με τον καρκίνο, η ηθοποιός επέστρεψε δυναμικά πρωταγωνιστώντας σε ένα ακόμα αμερικάνικο σίτκομ, το "Samantha Who", σε έναν αρκετά πρωτότυπο ρόλο υποδυόμενη μια γυναίκα που έχασε τη μνήμη της, άλλαξε ολοκληρωτικά η προσωπικότητά της και γνωρίζει τον κόσμο από την αρχή. Παρά την αρχική επιτυχία της σειράς, διακόπηκε ύστερα από δύο μόλις σαιζόν, ενώ φέτος η Άπλγκεϊτ συμμετείχε στην κωμική σειρά του NBC με τίτλο "Up All Night", η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου για δεύτερη σαιζόν, ενώ πέρυσι συμμετείχε ως κριτής στο αμερικάνικο τάλεντ σόου χορού "So You Think You Can Dance". Η Άπλγκεϊτ πάντως παραμένει γοητευτικότατη.



Ο 38χρονος Ντέιβιντ Φαουστίνο, ο έξυπνος αλλά χωρίς επιτυχία στις γυναίκες Μπαντ Μπάντι, αντίθετα με τους συμπρωταγωνιστές του στη σειρά, περιορίστηκε τα τελευταία χρόνια στο να δανείζει τη φωνή του σειρές κινουμένων σχεδίων, ενώ συμμετείχε πρόσφατα σε ένα web σίριαλ.


Μετά το τέλος των "Παντρεμένων με παιδιά" όμως εξαφανίστηκε και η Αμάντα Μπιρς, που υποδυόταν τη Μάρσι Ντ'Άρσι, τη γειτόνισσα και ορκισμένη εχθρό του Αλ. Ωστόσο, η Μπιρς τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, καθώς και η ίδια είναι ομοφυλόφιλη στην προσωπική της ζωή.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου