26 Μαΐου 2012

ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ... ΓΥΜΝΗ!


Μια παροιμία λέει ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά, δεν την εμποδίζει όμως να πάει μέχρι το... πολυκατάστημα - αν και ο ψυχίατρος που εξέτασε την 49χρονη Μπάρμπαρα Λεφλούρ δε θα συμφωνήσει με αυτό το σχόλιο. Ποια είναι αυτή η γυναίκα; Μία Νεοϋορκέζα από την περιοχή της Σαρατόγκα, η οποία άφησε με ανοιχτό το στόμα περαστικούς, πελάτες και τους υπαλλήλους δύο πολυκαταστημάτων στην περιοχή της την περασμένη Τρίτη, καθώς βγήκε να κάνει τα ψώνια της ντυμένη με... φύλο συκής και για να ακριβολογούμε χωρίς να φοράει ούτε καν αυτό.
Αυτήν την περίοδο ο καιρός στη Νέα Υόρκη δεν ενδείκνυται για βόλτες μέχρι την παραλία ή έστω για κοντομάνικα. Ειδικά την περασμένη Τρίτη, η θερμοκρασία στη Σαρατόγκα κυμαινόταν κάτω και από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Ωστόσο, οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν την 49χρονη Μπάρμπαρα Λεφλούρ να βγει ολόγυμνη στο δρόμο για να κάνει τα ψώνια της. Πρώτος της σταθμός ήταν ένα κατάστημα με είδη σπιτιού. Εκεί μάλιστα την αποθανάτισαν και οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος να περπατάει στους διαδρόμους αμέριμνη. Η γυναίκα δεν χασομέρησε, αλλά ρώτησε κάποιους υπαλλήλους τι ώρα ήταν, τους ευχήθηκε να έχουν μια όμορφη μέρα, έκανε στροφή και αποχώρησε. Άλλωστε οι υπάλληλοι του καταστήματος ήταν αμήχανοι μπροστά στο αναπάντεχο αυτό θέαμα και δεν ήθελαν να έχουν και πολλά μαζί της. Στη συνέχεια η Λεφλούρ κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό παγωτατζίδικο (φαίνεται είχε πολλές κάψες εκείνη την ημέρα!), όπου ο υπάλληλος της υπενθύμισε ότι δε φορούσε ρούχα. Θέλετε να μάθετε τι του απάντησε; "Ναι, νιώθω άνετα μ' αυτό". Ο υπεύθυνος του μαγαζιού κάλεσε τον σερίφη της περιοχής, ο οποίος πήγε τη γυναίκα στον ψυχίατρο για να την εξετάσει, μόνο που εκείνος τη βρήκε απόλυτα υγιή πνευματικά. Σύμφωνα με τη διάγνωση, η γυναίκα δεν είχε προηγουμένως καταναλώσει ναρκωτικά ή άλλου είδους παράνομες ουσίες, αλλά απλώς εκδήλωσε μια διαφορετική αντίδραση από τη συνηθισμένη. Τελικά, η Λεφλούρ αφέθηκε ελεύθερη, ωστόσο εκκρεμεί δίκη για προσβολή δημοσίας αιδούς, η οποία μπορεί να της κοστίσει από ένα χρηματικό πρόστιμο μέχρι 90 ημέρες φυλάκιση.
Αν παραμένετε δύσπιστοι, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο (σε γρήγορη κίνηση) από τις κάμερες ασφαλείας του πρώτου καταστήματος. Η γυναίκα εμφανίζεται στο 35``. Δε θα δείτε και τίποτα ιδιαίτερα προκλητικό, οπότε μη χαίρεστε οι "ματάκηδες. Εάν πάλι αποστρέφεστε το θέαμα του γυμνού στην οποιαδήποτε μορφή, δεν έχετε κανένα λόγο να το παρακολουθήσετε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου