1 Ιουλίου 2012

ΟΤΑΝ Ο ΤΟΜ (ΚΡΟΥΖ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΪΤΙ (ΧΟΛΜΣ)


Εκείνος δήλωνε: "Ξέρω ότι είμαι με τη γυναίκα, με την οποία θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου.... Δε θ' αφήσω αυτή τη γυναίκα να φύγει". Εκείνη ισχυριζόταν ότι "Από τη στιγμή που τον γνώριζα νόμιζα ότι τον ήξερα από πάντα.... Είναι τόσο γενναιόδωρος και καλός και βοηθάει τόσους ανθρώπους, και με κάνει να γελάω, όπως δε γέλασα ποτέ, και είναι ένας υπέροχος φίλος... Ο Τομ κι εγώ θα είμαστε πάντα στο μήνα του μέλιτος...Ο Τομ είναι ο πιο καταπληκτικός άνθρωπος στον κόσμο". Τελικά, έχει δίκιο ο λαός που λέει "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες"...
Η σχέση του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς έγινε γνωστή στα τέλη Απριλίου 2005 στη Ρώμη, όταν ο 42χρονος τότε σταρ του Χόλιγουντ παρευρέθηκε στην απονομή των βραβείων Νταβίντ ντι Ντονατέλο, τα ιταλικά Όσκαρ, όπου επρόκειτο να βραβευτεί για το σύνολο της κινηματογραφικής του καριέρας, συνοδευόμενος από την 26χρονη τότε Χολμς, η οποία ήταν γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Dawson's Creek". Αν θα μπορούσε κάποιος να εντοπίσει εξ αρχής κάτι περίεργο σ' αυτήν τη σχέση, ήταν το γεγονός ότι είχαν περάσει μόλις δυο μήνες από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Κέιτι από τον ηθοποιό Κρις Κλέιν, γνωστό από τη συμμετοχή του στην ταινία "American Pie", ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Από την άλλη είχαν περάσει 4 χρόνια από το διαζύγιο του Τομ από την Νικόλ Κίντμαν.
Οι φήμες της εποχής έλεγαν ότι την πρώτη κίνηση την είχε κάνει ο Τομ Κρουζ, ο οποίος ζήτησε από την ανερχόμενη ηθοποιό να βγουν ραντεβού. Γιατί όμως το έκανε αυτό; Είχε επηρεαστεί από πολύ παλιότερες δηλώσεις της Κέιτι στο περιοδικό Seventeen, όπου περιέγραφε το εφηβικό της όνειρο να παντρευτεί τον Τομ Κρουζ; Την παρακολούθησε στην τηλεόραση σε επανάληψη κάποιου επεισοδίου του "Dawson's Creek" να υποδύεται τη χαμηλοβλεπούσα έφηβη της διπλανής πόρτας και έπεσε ξερός;  Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στην Όπρα Γουίνφρεϊ: "Τη θαύμαζα και ήθελα να τη γνωρίσω. Έτσι της τηλεφώνησα. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα". Ο Marc Headley, πάντως, πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας και συγγραφέας του βιβλίου "Blown for Good: Behind the Iron Curtain of Scientology", περιγράφει πώς ο Κρουζ έκανε οντισιόν για τη γυναίκα που θα βρισκόταν στο πλευρό του. Σύμφωνα με τον Headley, μεταξύ των ονομάτων που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτό της συνεπώνυμης Πενέλοπε Κρουζ, της Έρικα Κρίστενσεν και της Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά για κάποιο λόγο η μπίλια έκατσε στην Κείτι Χολμς. 
Τον Μάιο του 2005, ο Τομ Κρουζ εξέφρασε με όλη τη δύναμη του είναι τη μεγάλη αγάπη που έτρεφε για τη νέα του σύντροφο πηδώντας σαν έφηβος στα μαξιλάρια του καναπέ στο τοκ σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ. και φωνάζοντας "είμαι ερωτευμένος!" Από κει και πέρα, οι εξελίξεις στη σχέση των δύο ήταν ραγδαίες. Τον Ιούνιο ακολούθησε ο αρραβώνας στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στον πύργο του Άιφελ, όταν ο Τομ ζήτησε από την Κέιτι να γίνει γυναίκα του προσφέροντάς της ένα μεγάλο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Εν τω μεταξύ, η Κέιτι ασπάστηκε τη Σαϊεντολογία δηλώνοντας μάλιστα "ενθουσιασμένη" γι' αυτό. 
Τον Οκτώβριο του ίδιου έτους έγινε γνωστό ότι η Χολμς ήταν έγκυος. Αυτό που δεν κατάφερε ο Τομ Κρουζ κατά τους δύο πρώτους του γάμους με τη Μίμι Ρότζερς, η οποία μόνο καλά λόγια δεν έχει πει για τις ερωτικές ικανότητες του πρώην συζύγου της, αλλά και με τη Νικόλ Κίντμαν, με την οποία ωστόσο είχαν υιοθετήσει δύο παιδιά στην αρχή του 10ετούς γάμου τους, το κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες με την Κέιτι Χολμς. Λεπτομέρεια: για κάποιο λόγο το διαζύγιο Κρουζ-Κίντμαν ευνόησε στο θέμα των παιδιών και την Αυστραλέζα ηθοποιό, η οποία έφερε στον κόσμο δύο παιδιά κατά το δεύτερο γάμο της με τον τραγουδιστή της κάντρι Κιθ Ούρμπαν.
Στις 18 Απριλίου 2006 γεννήθηκε η Σούρι, η κόρη του ζευγαριού. Ο τοκετός ήταν σιωπηλός, όπως επιβάλλει το τυπικό της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας. Κανένας από τους παριστάμενους δε μιλούσε κατά τη διάρκεια της γέννας, ως ένδειξη σεβασμού προς τη μητέρα, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να κάνει όσο δυνατούς θορύβους θέλει στο συγκεκριμένο γεγονός, σύμφωνα με τις αρχές της αμφιλεγόμενης αυτής σέχτας. 
Η γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στις 18 Νοέμβριο στην Ιταλία, στη χώρα όπου οι δύο ηθοποιοί έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ενάμιση χρόνο νωρίτερα. Τόπος τέλεσης του μυστηρίου ήταν το κάστρο Odescalchi στη λίμνη Μπρατσιάνο, 32 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ρώμης. Οι καλεσμένοι, συγγενείς και φίλοι των νεονύμφων, ήταν εκατόν πενήντα, μεταξύ αυτών ο Γουίλ Σμιθ με τη σύζυγό του, η Μπρουκ Σιλντς, η Βικτόρια Μπέκαμ, η Τζένφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι, ο Τζιμ Κάρεϊ και άλλοι πολλοί. Κουμπάρος ήταν ο επικεφαλής της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας και καλός φίλος του Κρουζ, David Miscavige, ενώ κυρία επί των τιμών ήταν η αδερφή της Χολμς. Τόσο το νυφικό όσο και το κουστούμι του γαμπρού ήταν Αρμάνι, ενώ οι βέρες του οίκου Καρτιέ ήταν χρυσές, στολισμένες με διαμάντια. Τη διασκέδαση των νεονύμφων και των καλεσμένων τους ανέλαβε ο Ιταλός τραγουδιστής Αντρέα Μποτσέλι.
Η ειδυλλιακή τελετή έμοιαζε να έχει μια εξίσου ειδυλλιακή συνέχεια, με την Κέιτι να αποτελεί επί της ουσίας την "ουρά" του Τομ στις δημόσιες εμφανίσεις του, μέσα από φωτογραφίες οικογενειακών στιγμών ή ανταλλαγής ζεστών φιλιών. Η καριέρα της Κέιτι έμεινε στάσιμη, αν και δε νομίζω ότι είχε ποτέ πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σημαντικά. Πάντως, η αλλαγή στον χαρακτήρα της Χολμς επισημάνθηκε από τους φίλους της από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η τόσο απροσδόκητη αυτή σχέση, με την τυπική Νεοϋορκέζα Κέιτι να εξαφανίζεται από την πόλη που αγαπούσε και από το διαμέρισμα που μόλις είχε ανακαινίσει, αφήνοντας τους φίλους της να πάρουν ότι θέλουν από το πρώην σπίτι της, προτού μετακομίσει οριστικά στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ.
Στο τεύχος Ιουνίου του αμερικανικού Playboy, ο Τομ Κρουζ έδωσε συνέντευξη, στην οποία δήλωνε ευτυχισμένος όσο ποτέ. "Μου αρέσει να κάνω διάφορα πράγματα, όπως να δημιουργώ ρομαντικά δείπνα, και εκείνη τα απολαμβάνει. Δεν ξέρω τι να πω - είμαι απλά ευτυχισμένος, όπως είμαι από τη στιγμή που τη γνώρισα. Αυτό που έχουμε είναι ιδιαίτερο" δήλωνε ο ηθοποιός. Προφανώς όμως τα αισθήματα δεν ήταν αμοιβαία, τουλάχιστον το τελευταίο χρονικό διάστημα. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, παρά μόνο η κατάθεση αίτησης διαζυγίου από τη Χολμς με παράλληλο αίτημα για την κηδεμονία της 6χρονης Σούρι. 
Σημαντική λεπτομέρεια: και οι τρεις σύζυγοι του Τομ Κρουζ (Μίμι Ρότζερς, Νικόλ Κίντμαν και εσχάτως η Κέιτι Χολμς) ήταν 33 ετών, όταν χώρισαν από τον ηθοποιό. Εάν, λοιπόν, ο πρωταγωνιστής των "Επικίνδυνων Αποστολών" αποφασίσει να δώσει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με άλλη  σύντροφο (προφανώς ηθοποιό, σύμφωνα με το ιστορικό του) για τέταρτη φορά, καλό θα ήταν να προτιμήσει μια γυναίκα ηλικίας άνω των 33, μήπως και αλλάξει η τύχη του.

Αν τώρα έχεις απορία για το πώς χωρίζουν οι σαϊεντολόγοι, όπως ο Κρουζ και η Χολμς, κάνε κλικ εδώ για να μάθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου