12 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Η απόφαση για το πώς θα περάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές δεν είναι εύκολη υπόθεση - και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό σκέλος. Πρέπει να επιλέξετε έναν προορισμό που να σας καλύπτει από όλες τις απόψεις, να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σας. Άραγε, τα ζώδια μπορούν να διευκολύνουν στη λήψη μιας απόφασης; Η Joanna Martine Woolfolk συγκαταλέγεται μεταξύ των γνωστότερων αμερικανών αστρολόγων και δίνει τις δικές της συμβουλές, για τις ονειρεμένες διακοπές των δώδεκα εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου. Είτε πιστεύετε στην επιρροή των ζωδίων είτε όχι, ρίξτε τους μια ματιά, να δείτε μήπως κατά σύμπτωση πέσει διάνα.

ΚΡΙΟΣ
Οι Κριοί είστε ηγέτες και πρωτοπόροι. Θέλετε να κάνετε ασυνήθιστα πράγματα και να είστε οι πρώτοι που τα επιχειρούν. Η Woolfolk προτείνει για έναν Κριό που του αρέσει η περιπέτεια, να δοκιμάσει ορειβασία ή πεζοπορία στην οροσειρά των Ιμαλαΐων στο μακρινό Νεπάλ. Αν πάλι σας αρέσουν οι λιγότερο έντονες δραστηριότητες, καλές λύσεις για σας είναι μια κρουαζιέρα στα ποτάμια του Βιετνάμ, ένα σαφάρι στην Αφρική ή ένα ταξίδι μέχρι την Αργεντινή για μαθήματα τανγκό.

ΤΑΥΡΟΣ
Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της δημιουργικότητας, της στοργής και της ομορφιάς. Επίσης, σας αρέσει να νιώθετε χαλαροί και άνετοι και να μην ξοδεύετε σημαντική σωματική ενέργεια. Το καλό φαγητό και το ποτό είναι ότι χρειάζεστε για να περάσετε όμορφα στις διακοπές σας. Ενδεικτικές προτάσεις: να διασχίσετε την ευρωπαϊκή ήπειρο με το τρένο, να επισκεφτείτε ένα "ζεστό" ξενοδοχείο στα βουνά ή να νοικιάσετε μια πολυτελή βίλα στην Τοσκάνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σας αρέσει ν' ασχολείστε με διαφορετικά πράγματα και να αλλάζετε συνεχώς, επειδή βαριέστε εύκολα. Απολαμβάνετε να μαθαίνετε νέα πράγματα. Ακόμη κι όταν πάτε μια βόλτα μέχρι την παραλία, προτιμάτε να απασχολείστε με κάποια δραστηριότητα, π.χ. με το αλεξίπτωτο ή να κάνετε καταδύσεις. Καλή επιλογή για εσάς θα ήταν να συνδυάσετε τις διακοπές σας με επισκέψεις σε μουσεία, έντονη νυχτερινή ζωή, συναυλίες ή οποιαδήποτε άλλη καλλιτεχνική δραστηριότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε στοργικοί τύποι και σας αρέσει ν' απολαμβάνετε τη συντροφιά των ανθρώπων που αγαπάτε. Η Woolfolk σας παρομοιάζει μ' έναν ταξιδιώτη που θέλει να ξεπακετάρει τις βαλίτσες του μόνο μια φορά και να περνάει τις διακοπές του έχοντας ένα κεντρικό ορμητήριο για εξερευνήσεις. Μια καλή πρόταση θα ήταν να νοικιάσετε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα, καθώς το νερό είναι το αγαπημένο σας στοιχείο.

ΛΕΩΝ
Το ζώδιο της "μεγάλης ενέργειας και της μεγάλης φωτιάς". Αγαπάτε την πολυτέλεια και θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας εκεί όπου πηγαίνουν και οι σελέμπριτι, χωρίς να τσιγγουνεύεστε τα λεφτά σας. Επειδή όμως σας αρέσουν η τέχνη, το καλό φαγητό και η νυχτερινή ζωή, ιδανικά μέρη για εσάς είναι το Λονδίνο, το Παρίσι και η Νέα Υόρκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σας αρέσει να προγραμματίζετε τις διακοπές σας από πολύ καιρό πριν. Ως εκπρόσωποι ενός διανοούμενου ζωδίου, θέλετε οι διακοπές σας να έχουν ένα συγκεκριμένο θέμα και να σας διδάξουν κάτι. Επιλέξτε, λοιπόν, τον τόπο των διακοπών σας ανάλογα με τα πράγματα που θέλετε να διδαχθείτε και να μπορείτε στη συνέχεια να τα εξασκείτε. Ενδεικτικές προτάσεις: να επισκεφτείτε τα σπίτια των διάσημων συγγραφέων στο Λονδίνο, να πάρετε μαθήματα φωτογραφίας, να ασχοληθείτε με τη γευσιγνωσία κρασιού, αν αυτό περιλαμβάνεται στα ενδιαφέροντά σας κλπ.

ΖΥΓΟΣ
Ως εκπρόσωποι του ζωδίου της συντροφικότητας, σας ελκύει κάθε τι το ρομαντικό και το αισθησιακό. Επομένως, τι καλύτερο για εσάς από μια ρομαντική απόδραση. Παράλληλα, όμως, σας αρέσουν τα ψώνια και η πολυτέλεια, επομένως θα πρέπει να περιλαμβάνονται κι αυτά στη διάρκεια των διακοπών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε πολύ έξυπνοι, έχετε μεγάλη ένταση και πολλές φορές θέλετε να ελέγχετε τους πάντες και τα πάντα γύρω σας. Παράλληλα, θέλετε να αφεθείτε και στη μαγεία του πολιτισμού. Μια καλή πρόταση για σας θα ήταν ένα ταξίδι μέχρι τα νησιά Γκαλάπαγκος, καθώς προτιμάτε τα εξωτικά και ελάχιστα ταξιδεμένα μέρη. Σε κάθε περίπτωση, θέλετε να εξασφαλίσετε ότι θα μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για σας, μακριά από την υπόλοιπη ομάδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ζώδιο σας εκπροσωπεί τα σωματικά, νοητικά και πνευματικά ταξίδια, γι' αυτό κι εσείς είστε εξερευνητές από τη φύση σας και προτιμάτε μεγάλους προορισμούς, προκειμένου να τους εξερευνήσετε μόνοι σας και όχι με κάποιο οργανωμένο γκρουπ. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο Γκραν Κάνιον, να επισκεφτείτε τα ερείπια των Μάγια ή να κάνετε ορειβασία στο Μάτσου Πίτσου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε οργανωτικοί και σας αρέσει να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Σας αρέσει η σιγουριά, η σταθερότητα και η ασφάλεια. Επειδή όμως διατηρείτε το σώμα σας σε καλή κατάσταση, θα σας ταίριαζαν και οι πιο περιπετειώδεις διακοπές. Σας αρέσει να εξερευνάτε το παρελθόν και την Ιστορία κι επομένως ένας ιδανικός προορισμός για εσάς θα ήταν οι αρχαιότητες της Αιγύπτου, αν θέλετε να πάτε στο εξωτερικό, ή - ακόμα καλύτερα - μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα αναρίθμητα αρχαιολογικά μέρη της χώρας μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφεύγετε τις τουριστικές παγίδες σαν την πανούκλα και αναζητάτε σε κάθε σας ταξίδι κάτι το μοναδικό, ενώ απολαμβάνετε να συναντάτε και να μιλάτε με άγνωστους ανθρώπους. Γενικά, θεωρείστε ιδιόμορφοι και μοναδικοί. Ως αντισυμβατικοί τύποι που είστε, θέλετε τα ταξίδια σας να διαφέρουν από τα συνηθισμένα. Θα μπορούσατε π.χ. να κάνετε ένα οικολογικό ταξίδι μέχρι τη Βραζιλία ή να πάτε ως την Αλάσκα μ' ένα υδροπλάνο.

ΙΧΘΥΕΣ
Είστε πνευματικοί χαρακτήρες, σας ελκύει οτιδήποτε γεμίζει την ψυχή σας και σας δημιουργεί ένα αίσθημα γαλήνης. Σίγουρα δε θα σας ταίριαζε μια εκδρομή στο Λας Βέγκας. Αντίθετα, ένα ιδανικό ταξίδι για εσάς περιέχει σπα, ώστε να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά, ενώ ανάμεσα στα μέρη που σας ταιριάζει να επισκεφθείτε είναι οι πυραμίδες της Αιγύπτου, το Στόουνχετζ ή οποιοδήποτε άλλο αρχαίο μνημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου