12 Ιουλίου 2012

ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ


Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Γιατί, λοιπόν, να μην απολαμβάνει τα ίδια προνόμια με εμάς, εφόσον μπορούμε να του τα προσφέρουμε; Πριν τρεις μήνες δημοσιεύσαμε την είδηση σχετικά με την ίδρυση του πρώτου τηλεοπτικού σταθμού στον κόσμο προορισμένου αποκλειστικά για σκύλους τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Σήμερα, μαθαίνουμε για το πρώτο "ξενοδοχείο του έρωτα" στον κόσμο, το οποίο θα φιλοξενεί τους τετράποδους φίλους μας, όταν θα επιθυμούν να κλείσουν κάποιο... πονηρό ραντεβουδάκι.
Η πρωτοβουλία ανήκει στον Φαμπιάνο Λούρντες, ο οποίος μαζί με την αδελφή του Ντανιέλα, έχουν ξεκινήσει μια πρωτότυπη επιχείρηση με την επωνυμία Animalle Mundo Pet. Πρόκειται για ένα οκταώροφο κτίριο στην πόλη Μπέλο Οριζόντε της νοτιοανατολικής Βραζιλίας, ο ένας όροφος του οποίου είναι αφιερωμένος αποκλειστικά για τα όχι και τόσο κρυφά ερωτικά ραντεβού των φίλων μας  των σκύλων. Σε αντίθεση όμως με τα πολλά μάλλον φτηνιάρικα ερωτικά ξενοδοχεία που υπάρχουν για τους ανθρώπους, το Animalle Mundo Pet προσφέρει και την ανάλογη ατμόσφαιρα, προσδοκώντας να ανεβάσει την ερωτική διάθεση των σκύλων που θα το επισκεφτούν. Στο ταβάνι του κάθε δωματίου υπάρχει ένας καθρέφτης σε σχήμα καρδιάς, το πάτωμα είναι γεμάτο από κόκκινα μαξιλάρια και φυσικά, ο φωτισμός του είναι χαμηλός, ενώ ο ιδιοκτήτης κάθε σκύλου που φιλοξενείται σ' ένα τέτοιο δωμάτιο θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 50 δολαρίων για μία ημέρα.
Ο Φαμπιάνο δηλώνει ότι ο σκύλος είναι σαν ένα μικρό παιδί που πρέπει να το καλομεταχειριζόμαστε. επισημαίνοντας έρευνες που δείχνουν ότι οι άνθρωποι είναι αναγκασμένοι να εργάζονται πάρα πολλές ώρες καθημερινά, χωρίς να ξέρουν πού ν' αφήσουν τους σκύλους τους. Για τις ανάγκες της επιχείρησης τα δύο αδέρφια έχουν διαθέσει 1.000.000 δολάρια. Το ξενοδοχείο απασχολεί 60 υπαλλήλους, μεταξύ των οποίων κτηνιάτρους και βιολόγους, ενώ μεταξύ των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι η πώληση πολυτελών αξεσουάρ, όπως κολάρα φτιαγμένα από πέτρες Σβαρόσφκσι. Παράλληλα, σύντομα το ξενοδοχείο θα διαθέτει γυμναστήριο, αλλά και χώρο για να μπορεί να γιορτάσει ένας σκύλος τα γενέθλιά του. 
Υπερβολική ή απλά μια έξυπνη επιχειρηματική πρωτοβουλία; Όσοι πιστοί πάντως, πάρτε το πρώτο αεροπλάνο και ταξιδέψτε μέχρι το Μπέλο Οριζόντε, αν και είναι μάλλον αδύνατο να επιβιβαστείτε σε αυτό μαζί με το σκύλο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου