11 Ιουλίου 2012

ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕΙ!


Το ερωτικό πάθος σε συνδυασμό με την ζήλια έχουν οδηγήσει κατά το παρελθόν ορισμένες γυναίκες να κόψουν το πέος του συντρόφου τους. Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ μέχρι ποιο σημείο θα έφτανε ένας άντρας που ζηλεύει παθολογικά τη σύζυγό του, τι θα προτιμούσε να τεμαχίσει, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι εκείνη δε θα τον απατούσε ποτέ; Σίγουρα δε θα μπορούσε να κόψει το αναπαραγωγικό της όργανο λόγω διαφορετικής ανατομίας. Πώς θα σας φαινόταν όμως αν ένας παθολογικά ζηλιάρης σύζυγος έκοβε το ένα από τα... χείλη της;
Ένας 52χρονος Σουηδός, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αξιοσέβαστος ακαδημαϊκός του Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης, επιτέθηκε στην 32χρονη σύζυγό του τον περασμένο Μάιο με ένα νυστέρι, την ώρα που εκείνη κοιμόταν, κόβοντας το κάτω χείλος του στόματος της, το οποίο μάλιστα και έφαγε! 
Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν λίγα χρόνια στο Ιράν, όπου και ο τόπος καταγωγής της γυναίκας. Ο 52χρονος την ερωτεύτηκε με την πρώτη μάτια, έκανε τα πάντα ώστε να μπορέσει να τον ακολουθήσει στη Σουηδία και μάλιστα να εγγραφεί για σπουδές στο Καρολίνσκα. Μάλιστα, χώρισε από τη μέχρι τότε σύζυγό του, για να ξαναπαντρευτεί τη νέα του σύντροφο. Ωστόσο, η οικογενειακή τους ευτυχία δεν άντεξε περισσότερους από έξι μήνες, οπότε η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο. Τυφλωμένος από τη ζήλια όποτε την έβλεπε με κάποιον άλλο άντρα και υποψιασμένος ότι ενδεχομένως τον απατάει, ο 52χρονος ακαδημαϊκός προέβη στην πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια, θέλοντας να διασφαλίσει ότι η σύζυγός του δε θα φιλούσε ποτέ ξανά στην υπόλοιπη ζωή της οποιονδήποτε άλλον άντρα. 
Η δίκη για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία ο τυφλωμένος από τη ζήλια σύζυγος δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια για την πράξη του. "Κάθε φορά που θα στέκεται μπροστά στον καθρέφτη για να βάλει κραγιόν, θα θυμάται τι μου έκανε" κατέθεσε στους δικαστές, σύμφωνα με τις σουηδικές εφημερίδες.
Τελικά, το δικαστήριο τον καταδίκασε για διάπραξη διακεκριμένης μορφής επίθεσης, υπογραμμίζοντας στο αιτιολογικό την πρόκληση μόνιμης βλάβης στο θύμα. Αν και ο εισαγγελέας πρότεινε φυλάκιση οκτώ ετών, τελικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, καθώς και καταβολή 96.900 σουηδικών κορωνών (ή 11.280 ευρώ) ως χρηματική αποζημίωση στην εν διαστάσει σύζυγό του.
Και μη χειρότερα να λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου