6 Ιουλίου 2012

ΜΙΚΡΕΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


"Κάνε το καλό και ρίχ' το στο γιαλό", λέει ο λαός. Ακόμα κι αν απολυθείς, επειδή απλά έκανες το καθήκον σου;
Από την άλλη όμως, πώς να μην απολυθείς όταν το facebook προδίδει τι έκανες την ώρα που κανονικά θα έπρεπε βρίσκεσαι στο γραφείο σου, όμως εσύ διασκέδαζες;
Εγκυμοσύνη + οδήγηση = κίνδυνος - ειδικά όταν το έμβρυο αρχίσει τις κλωτσιές...
Ποιος είπε ότι όλες οι μανάδες πιέζουν τα παιδιά τους να είναι καλοί μαθητές στο σχολείο. Υπάρχουν  πάντα και οι - ακραίες - εξαιρέσεις!

"ΕΣΩΣΕΣ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟ ΛΟΥΟΜΕΝΟ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ; ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!"
Θα φανταζόσασταν ποτέ να αρνιόταν ένας γιατρός να βοηθήσει ασθενή που χρειαζόταν τη βοήθεια του, μόνο και μόνο επειδή δε βρισκόταν στο νοσοκομείο που εργάζεται; Μάλλον όχι. Το ίδιο ισχύει και για τους ναυαγοσώστες στη θάλασσα, οι οποίοι έχουν μεν έναν τομέα ευθύνης, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα; πρέπει να αφήσουν τους λουόμενους εκτός αυτού τομέα να πνιγούν σα να μην τρέχει τίποτα. Κάπως έτσι σκέφτηκε και ο Τόμας Λοπέζ, ο οποίος εργαζόταν μέχρι πρόσφατα ως ναυαγοσώστης σε ιδιωτική παραλία στο Hallandale Beach, που βρίσκεται στις ανατολικές ακτές της αμερικανικής πολιτείας της Φλόριντα. Βλέποντας πως ένας λουόμενος στη διπλανή παραλία κινδύνευε να πνιγεί, έσπευσε να τον βοηθήσει αφήνοντας το πόστο του, μιας και στη συγκεκριμένη παραλία δεν υπήρχε ναυαγοσώστης. Όταν όμως επέστρεψε στη θέση του, το αφεντικό του τον υποδέχτηκε κρατώντας στο χέρι την.. απόλυση του Λοπέζ, με το αιτιολογικό ότι άφησε τη θέση του εν ώρα υπηρεσίας - ε, δεν έκανε και σκοπός ο άνθρωπος... Το θέμα πήρε ευρύτερες διαστάσεις, οι συνάδελφοι του Λοπέζ απείχαν από τα καθήκοντά τους και τελικά ο ιδιοκτήτης της παραλίας κατάλαβε την γκάφα του και του ζήτησε επιστρέψει, προσκρούοντας όμως στην άρνηση πλέον του ίδιου του Λοπέζ, ο οποίος αναζητά νέο εργασιακό περιβάλλον.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK...
Όποιος πει κακή κουβέντα για τους έλληνες αξιωματούχους, θα πρέπει να ρίξει μια ματιά και προς Φιλιππίνες μεριά. Ο Maynardo Valdez, αξιωματούχος σε μια επαρχία της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας, εξαφανίστηκε επί τετραήμερο από την υπηρεσία του, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της απουσίας του σε κανέναν. Οι προϊστάμενοι του τον έψαχναν στο κινητό, όμως εκείνος δεν το σήκωνε. Τελικά, η λύση του μυστηρίου δόθηκε μέσω του facebook, όταν ο Valdez ανάρτησε στο προφίλ του φωτογραφίες από ένα reunion συμμαθητών, στο οποίο παρευρέθηκε. Περιττό να αναφερθεί ότι τελικά ο Valdez απολύθηκε πάραυτα.

ΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ....
Η παρακάτω ιστορία θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη, οπότε δε θα είχε θέση στη συγκεκριμένη στήλη. Ευτυχώς, όμως, όλα εξελίχθηκαν αισίως. Μια 32χρονη γυναίκα ευρισκόμενη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, οδηγούσε πριν λίγες μέρες αμέριμνη το αυτοκίνητό της σ' έναν επαρχιακό δρόμο λίγο έξω από την πόλη Βασιλεία της Ελβετίας. Όμως, τα έμβρυα έχουν την τάση να κλωτσάνε, καθώς κολυμπούν στη μήτρα της μητέρας τους. Απ' ότι φαίνεται, ότι το κοριτσάκι που περιμένει η γυναίκα έχει πολύ άγριες διαθέσεις, καθώς η... κλωτσιά που έδωσε σε κάποια στιγμή ήταν τόσο οξεία, ώστε η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από τον πόνο που ένιωσε. Το αυτοκίνητο παρεξέκλινε του δρόμου, χτύπησε ένα φανάρι, ενώ γύρισε στα πλάι σταματώντας στον φράχτη ενός κήπου. Ένας περαστικό βοήθησε τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο, ενώ ευτυχώς τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο, που αναμένεται να γίνει πολύ δυναμική μεγαλώνοντας, είναι καλά στην υγεία τους. 

"ΒΑΛΕ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ..!!"
Οι περισσότερες μανάδες γίνονται φορτικές, όταν πιέζουν τα παιδιά τους να μελετούν περισσότερο τα μαθήματά τους. Δεν είναι αυτή η περίπτωση της  Σαντάλ Μάρσαλ από το Νότινγχαμσαϊρ της Αγγλίας, η οποία προσπαθεί να πείσει την 14χρονη κόρη της Μπρίτνεϊ να βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της! Η Σαντάλ είναι η πρώτη διδάξασα στην οικογένεια, ενώ το παράδειγμα της έχουν ήδη ακολουθήσει και οι τέσσερις μεγαλύτερες κόρες της. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Sun, η Σαντάλ κάνει λόγο για μια "αστεία φάση" που περνάει η Μπρίτνεϊ, η οποία όμως επιμένει ότι προτεραιότητά της αυτήν τη στιγμή είναι τα μαθήματά της, αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε εμφύτευση στήθους "σε μερικά χρόνια"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου