28 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ 30 ΦΟΡΕΣ!

Ο πρώτος γάμος του Άλεξ και της Λίσα στο Μάντσεστερ τον Ιούνιο  του 2011. Μέχρι σήμερα έχουν παντρευτεί περισσότερες από 20 φορές.

Όταν ο Άλεξ Πέλινγκ, σήμερα 32 ετών, και η Λίσα Γκαντ, 30 ετών, αποφάσισαν πέρυσι να παντρευτούν, δεν επιθυμούσαν ένα συμβατικό γάμο. Μπορεί τα περισσότερα ζευγάρια να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σ' έναν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο ή σ' ένα θρησκευτικό γάμο στην εκκλησία - ή έστω να συνδυάσουν και τις δύο τελετές - ο Άλεξ και η Λίζα έβρισκαν και τις δύο επιλογές απλά... βαρετές για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Ύστερα από πολύ σκέψη, αλλά και μετά από καναδυό ποτηράκια κρασί σκέφτηκαν: "Γιατί δεν κάνουμε από μία γαμήλια τελετή σε κάθε μια από τις χώρες αυτές σύμφωνα με τα τοπικά έθιμα;". Όταν η επήρρεια του ποτού πέρασε, όχι μόνο δεν άλλαξαν γνώμη, αλλά έθεσαν το τρελό αυτό σχέδιο σε εφαρμογή. 
Ο Άλεξ και η Λίσα γνωρίστηκαν το 2000, όμως δεν έμειναν για πολύ καιρό μαζί. Ύστερα από 5 χρόνια χωρισμού, ωστόσο, οι δρόμοι τους ξανασυναντήθηκαν και κατέληξαν σε.. γάμους. Η πρόταση γάμου ήταν κάπως επεισοδιακή, καθώς τη στιγμή που ο Άλεξ έπεσε στα γόνατα ζητώντας και επίσημα το χέρι της Λίσα μπροστά στην οικογένεια της. για απάντηση εισέπραξε ένα "όχι", που στην πραγματικότητα σήμαινε "Όχι, μην το κάνεις αυτό. Ναι, θα σε παντρευτώ!".
Άλλωστε η απόφαση να γυρίσουν όλον τον κόσμο κάνοντας συνεχώς στάσεις, για να ανταλλάξουν περισσότερες από μία φορά όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ήταν ήδη ειλημμένη, όπως προκύπτει από το αρχείο του μπλογκ τους (2people1life.com), το οποίο άρχισαν να γράφουν από την πρώτη στιγμή της συναρπαστικής αυτής περιπέτειας και στο οποίο μοιράζονται εμπειρίες, φωτογραφίες και βίντεο από την ταξιδιωτική τους περιπέτεια, η οποία δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συμμετοχή των κατοίκων από τις διάφορες περιοχές που έχουν επισκεφτεί - και παντρευτεί - μέχρι σήμερα..
Αφού πούλησαν το σπίτι τους αλλά και την επιχείρηση αυτοκινήτων που διατηρούσε ο Άλεξ, το ζευγάρι τέλεσε τον πρώτο του γάμο στο Μάντσεστερ, όπου ζούσαν μέχρι τότε με τις οικογένειες τους, τον Ιούνιο του 2011. Προφανώς, ο γάμος αυτός ήταν και ο μοναδικός νόμιμος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο Άλεξ και η Λίζα μπορούσαν να θεωρηθούν σύζυγοι και με τη βούλα του νόμου.
Ο γάμος νούμερο 2 έγινε στο παρεκκλήσι Ste Agnes στο Κεμπέκ, τον Ιούλιο του 2011 και ακολούθησαν το Honeymoon Lake στο Μίσιγκαν, το Banff στην Αλμπέρτα του Καναδά, ο ινδιάνικος γάμος στο Naniamo της Βρετανικής Κολομβίας (και πάλι στον Καναδά), η τελετή στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ, ο παραδοσιακός χαβανέζικος γάμος στο Hilton Waikoloa Village, όπου ο ένας είπε στον άλλο "Aloha Au Ia ‘Oe!" ("σ' αγαπώ" στα χαβανέζικα), ο "γάμος νούμερο 8" στο Pike Place Market του Σιάτλ, αλλά και ο... τρομακτικός γάμος στο Vampire Lounge του Χόλιγουντ τη νύχτα του Χάλοουιν, στις 30 Οκτωβρίου 2011.
Από το πρόγραμμα δε θα μπορούσε να λείπει ένας γάμος στο Λας Βέγκας και πιο συγκεκριμένα στο "Little white Chapel", για να ακολουθήσει ένας γάμος στο Μεξικό κατά το τελετουργικό των Μάγια, ο οποίος συνοδεύτηκε και με φωτογραφίες κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Η δωδέκατη γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε στο Σαν Αντόνιο του Μπελίζε, η δέκατη τρίτη στο νησί Utila της Ονδούρας, ενώ ο "γάμος νούμερο 14" έλαβε χώρα στην Αντίγκουα.
Την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου 2012, ο Άλεξ και η Λίσα γιόρτασαν κάνοντας αυτό που έμαθαν πλέον να κάνουν καλά: παντρεύτηκαν την ώρα που βασίλευε ο ήλιο σε μια παραλία του Ελ Σαλβαδόρ - φαίνεται δε γνωρίζουν για το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης! Και επειδή, απ' ότι φαίνεται το ζευγάρι είναι ερωτευμένο με την αμερικανική ήπειρο, αποφάσισε να παραμείνει στην περιοχή παίρνοντας με τη σειρά τα κράτη της περιοχής. Έτσι, ακολούθησε η τελετή στο San Juan Del Sur της Νικαράγουα, ο γάμος Κόστα Ρίκα, όπου  το ζευγάρι ανανέωσε τους όρκους του στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου που είχε πέσει κάποια στιγμή στο παρελθόν και αποτελεί τουριστική ατραξιόν, ο παραδοσιακός ινδιάνικος γάμος κατά το τελετουργικό της φυλής Emberá στον Παναμά και ο αγροτικός γάμος στην Κολομβία, τον Μάρτιο του 2012.
Οι τρεις τελευταίοι γάμοι έγιναν στον Ισημερινό, στο Περού και στη Χιλή. Αυτή τη στιγμή το ζευγάρι βρίσκεται στην Αργεντινή, ενώ ο επόμενος προορισμός του Άλεξ και της Λίσα είναι η Βραζιλία.  Σταθερή συντροφιά όλους αυτούς τους μήνες τους κρατάει η "Πέγκι", το τροχόσπιτο τους ηλικίας 24 ετών. Μέχρι στιγμής, έχουν παντρευτεί συνολικά 22 φορές, ενώ δε σκοπεύουν να σταματήσουν αν οι γαμήλιες τελετές δεν τριανταρίσουν. Η τελευταία τελετή επιθυμούν να γίνει στην Αυστραλία, όπου σκοπεύουν να εγκατασταθούν μόνιμα. Εμείς δεν μπορούμε να τους ευχηθούμε τίποτε άλλο, παρά καλούς απογόνους!
Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από το αρκετά ογκώδες γαμήλιο άλμπουμ του Άλεξ και της Λίσα (ή επισκεφτείτε το μπλογκ τους στη σελίδα 2people1life.com):

Η γαμήλια τελετή στο Μπελίζε.

Ο αγροτικός γάμος στην Κολομβία.

Ο γάμος στο εσωτερικό ενός αεροπλάνου στην Κόστα Ρίκα.
 
Η τελετή στη Χαβάη.

Ο Χάλοουιν γάμος στο Χόλιγουντ.

Ονδούρα.

Ο παραδοσιακός Μάγια γάμος.

Παναμάς.

Γάμος κάτω από το ηλιοβασίλεμα στο Ελ Σαλβαδόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου