29 Αυγούστου 2012

ΠΩΣ Η ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΜΠΕΚΑΜ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΞΙΝΗ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Είναι, ίσως, η μοναδική γυναίκα σελέμπριτι που έχει κατηγορηθεί τόσο πολύ ότι είναι σνομπ, ξινή και βασίλισσα του πάγου. Δυστυχώς για την ίδια, κάθε της δημόσια εμφάνιση επιβεβαιώνει αυτήν τη φήμη. Ο λόγος, φυσικά, για τη Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία, όποτε βλέπει φωτογραφικό φακό, εκστασιάζεται σε τέτοιο βαθμό, που ξεχνάει να χαμογελάσει - τα 'χουν αυτά οι ντίβες.
Πρόσφατα, μετά πολλών βασάνων και πιέσεων, η "posh" καταδέχτηκε να τραγουδήσει για πρώτη φορά με τις πρώην συνεργάτιδες και φίλες της στο συγκρότημα-τσιχλόφουσκα των 90s, τις Spice Girls, με αφορμή την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Πριν λίγες ημέρες, το ένα από τα πέντε "πικάντικα κορίτσια", η Mel B, ανέβασε στο τουίτερ φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Σε όλες τις φωτογραφίες κι ενώ τα τέσσερα από τα πέντε μέλη του αλήστου μνήμης γυναικείου συγκροτήματος ήταν μες στην τρελή χαρά, "γελούσαν και τα μουστάκια τους" θα μπορούσε να είναι  σωστή έκφραση, η πέμπτη της παρέας, η fashion designer Βικτόρια ξεχωρίζει "σαν τη μύγα μες στο γάλα", καθώς όχι μόνο δε σκάει έστω ένα χαμόγελο, αλλά ούτε και φαίνεται καν να το προσπαθεί. 






Πάντως, σε συνέντευξη της που δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο Elle, η Βικτόρια Μπέκαμ προσπάθησε να δικαιολογήσει το σνομπ προφίλ που τη χαρακτηρίζει σημειώνοντας ότι "η μόδα μου έκλεψε το χαμόγελο" και κάνοντας λόγο για μια περσόνα που η ίδια δημιούργησε και η οποία αποτελεί "μια πανοπλία που θωρακίζει". Φαίνεται, λοιπόν, ότι η 38χρονη επιχειρηματίας και μαμά τεσσάρων παιδιών τη βραδιά της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν βαθύτατα απορροφημένη με τα σχέδια που εκκρεμούν στο γραφείο της ξεχνώντας ότι το χαμόγελο αποτελεί σήμα κατατεθέν στο χώρο της μόδας.
Τα καημένα τα παιδιά της πρέπει να λυπόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου