25 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΚΕΡΔΙΣΑΝ 3 ΧΡΥΣΑ ΤΖΑΚΠΟΤ ΜΕΣΑ Σ'Ε 9 ΧΡΟΝΙΑ!


Όλοι έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή τι καλά που θα ήταν να μας έπεφτε το Λότο - ή να κερδίζαμε, τέλος πάντων, κάποιο από τα τυχερά παιχνίδια που μοιράζουν εκατομμύρια. Απ' ότι φαίνεται, το μυστικό μάλλον το έχει ανακαλύψει μια οικογένεια από τη δυτική Νορβηγία, οι Oksnes, καθώς τρία μέλη της οικογένειας έχουν κερδίσει ισάριθμες φορές το νορβηγικό Λότο μέσα στα τελευταία 9 χρόνια!
Η αρχή έγινε πριν από 9 χρόνια, όταν ο πατέρας της οικογένειας κέρδισε 8.4 εκατομμύρια κορώνες. Το 2009, ήταν η σειρά της μεγαλύτερη κόρης του, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά είδε την περιουσία της να αυξάνεται κατά 8.2 εκατομμύρια κορώνες. Πριν λίγες ημέρες το καλό τρίτωσε, όταν ο 19χρονος γιος της οικογένειας, Tord Oksnes, αποδείχτηκε ο πιο τυχερός της αναμφισβήτητα τυχερής αυτής οικογένειας κερδίζοντας 12,2 εκατομμύρια κορώνες στο εθνικό τζακ ποτ. 
"Πρέπει να τσιμπήσω το χέρι μου" δηλώνει έκπληκτος ο εκπρόσωπος της εταιρίας που διοργανώνει το τυχερό παιχνίδι. Αν και κατά το παρελθόν έχουν συμβεί και άλλες αξιοσημείωτες συμπτώσεις, όπως να κερδίσει δύο φορές το ίδιο πρόσωπο, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό είναι "μοναδικό και δείχνει ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν". 
Όσον αφορά τον 19χρονο πολυεκατομμυριούχο, προς το παρόν εμφανίζεται αρκετά προσγειωμένος. Δε σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του ως εκπαιδευόμενος υπάλληλος σε μια τοπική εταιρία στο Austevoll, ενώ δηλώνει ότι έχει ενοχές για τα πολλά χρήματα που κέρδισε. "Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να κάνει περισσότερα με αυτά τα χρήματα απ' ότι εγώ" δήλωσε στην εφημερίδα Bergens Tidende. 
Αντίθετα με την παράδοση των Σκανδιναβών νέων, ο Tord δε σκέφτεται να φύγει από το πατρικό του σπίτι, ενώ θα συνεχίσει να οδηγεί το ήδη 11 ετών αυτοκίνητο του. Πώς σκοπεύει να επενδύσει τα χρήματα; Προς το παρόν σκέφτεται ν' αγοράσει ένα διαμέρισμα, το οποίο θα εκμισθώνει λίγα χρόνια, μέχρι να νιώσει έτοιμος να απομακρυνθεί από την πατρική εστία. 
Επειδή η τύχη φαίνεται να παραμένει πιστή στο ραντεβού της με τη συγκεκριμένη οικογένεια ανά τριετία, ίσως σε τρία χρόνια να δούμε και τη μητέρα ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας να τινάζει την μπάνκα του νορβηγικού λότο στον αέρα. Προς το παρόν, το μόνο που ζητάμε από αυτούς είναι τα φώτα τους και να μοιράσουν λίγη από την τύχη τους και σε όσους είμαστε κάπως... γκαντέμηδες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου