5 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΧΑΡΙ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ


Στις 15 Σεπτεμβρίου, ο πρίγκιπας Χάρι της Ουαλίας γίνεται 28 χρονών. Η πρόσφατη περιπέτεια του με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από ένα πριβέ πάρτι σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, στις οποίες απεικονίζεται η γυμνή αλήθεια του τρίτου κατά σειρά διαδόχου του βρετανικού θρόνου, δεν είναι η μοναδική - ενδεχομένως ούτε και η τελευταία. 
Πολλές φορές ο "άτακτος Χάρι", όπως τον αποκαλούσε η μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα, συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό σε ιδιαίτερα άβολες πόζες. Κοινή συνισταμένη; το αλκοόλ, το οποίο αποτελεί και αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων νέων της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας δεν αποτελεί εξαίρεση. Εξάλλου, αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής, παρά τις πολλές του αταξίες. 
Σε δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού People που χρονολογείται από τον Ιανουάριο του 2002, γινόταν αναφορά στο πώς ο Κάρολος είχε πιάσει λίγους μήνες νωρίτερα το 17χρονο τότε γιο του να είναι μεθυσμένος και να έχει καπνίσει μαριχουάνα, με αποτέλεσμα να στείλει το Χάρι να επισκεφτεί ένα κέντρο αποτοξίνωσης ως επίσημος και να συνομιλήσει με το προσωπικό και με ασθενείς. 
Στο ίδιο δημοσίευμα του περιοδικού διαβάζουμε πώς ο πρίγκιπας Χάρι κατανάλωνε αλκοόλ παρέα με τους φίλους του ήδη από την ηλικία των 12 ετών, κατά τις κρουαζιέρες της οικογένειας στα ελληνικά νησιά, αλλά και πώς σε ηλικία 15 ετών είχε κάνει εμετό κάτω από το τραπέζι, στο εξοχικό σπίτι του δούκα του Ουέστμινστερ στο Cheshire.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στα 10 χρόνια που μεσολάβησαν από το δημοσίευμα του People, δεν ήταν λίγα τα φωτογραφικά ενσταντανέ με τον Χάρι να ντροπιάζει τη βασιλική οικογένεια εξ αιτίας του αλκοόλ και να λατρεύεται από τον μέσο Βρετανό, που νιώθει ότι ο "γαλαζοαίματος" πρίγκιπας είναι "ένας από μας".
Ας θυμηθούμε ορισμένες από αυτές τις στιγμές - τις φωτογραφίες από το Λας Βέγκας τις έχετε δει παντού στο ίντερνετ, οπότε μην περιμένετε να τις ξαναδείτε εδώ :)

Εδώ δεν παραπάτησε απλά επειδή σκόνταψε, αλλά τα 'τσουξε λίγο παραπάνω το παιδί.


Κολεγιακά αστειάκια

Στο Χάρι αρέσει να βγάζει γλώσσα

Ποιος αμφισβήτησε τον ανδρισμό του πρίγκιπα;

Φαντάζομαι να μην ήπιε μονορούφι ολόκληρο το μπουκάλι...

Ο πρίγκιπας ναζί; Ο ίδιος πάντως απολογήθηκε ότι ντύθηκε έτσι συμμετέχοντας σ' ένα πάρτι με θέμα την περίοδο της αποικιοκρατίας!

Τέλος, υπάρχει και η παρακάτω φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο ίντερνετ. Δεν ξέρω αν είναι προϊόν φωτομοντάζ ή η "τρομαχτική" αλήθεια, σίγουρα πάντως δεν είναι και πολύ ντροπιαστική για τον ίδιο τον πρίγκιπα, ενδεχομένως ούτε και για τη βασιλική οικογένεια, εκτός κι αν ο αγγλικός πουριτανισμός σοκάρεται βλέποντας έναν νεαρό πρίγκιπα... ενθουσιασμένο μεσημεριάτικα και σε κοινή θέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου