28 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: "ΤΡΟΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ


Οι τρεις γυναίκες της φωτογραφίας πήγαν να περάσουν τις διακοπές τους στα εξωτικά νησιά Κέιμαν της Καραϊβικής, ώσπου συναντήθηκαν με το σαλάχι της φωτογραφίας, το οποίο και κυριολεκτικά φορτώθηκαν στις πλάτες τους. 
Ο "τρόμος" ήταν τόσο μεγάλος, που αποτυπώθηκε και στο φωτογραφικό φακό προσφέροντας ένα μάλλον ξεκαρδιστικό θέαμα για όλους εμάς που το απολαμβάνουμε από το λάπτοπ του σπιτιού μας, καθώς η φωτογραφία αποτελεί τις τελευταίες ημέρες ένα είδος παγκόσμιου, ιντερνετικού φαινομένου στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία γίνεται ακόμα πιο αστεία, αν αντιπαραβάλει κανείς τα τρομαγμένα πρόσωπα των διάσημων - κατά κάποιον τρόπο - γυναικών με τις δύο γελαστές κυρίες πίσω τους, που φαίνονται να το διασκεδάζουν. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις "άτυχες" γυναίκες βρέθηκαν στο Stingray City των νησιών Κέιμαν, όπου υπάρχουν πολλά σαλάχια - από εκεί και η ονομασία της πόλης. Οι τουρίστες που το επισκέπτονται συνηθίζουν να παίζουν με τα άκακα θαλάσσια ζώα και να φωτογραφίζονται μαζί τους, αν και στη συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ότι μάλλον κάποιος φόρτωσε το ψάρι στις τρεις κυρίες, καθώς μόλις που διακρίνεται ένα αντρικό κεφάλι πίσω από το ψάρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου