11 Οκτωβρίου 2012

Είναι ΑΥΤΟΣ ο γιος της σέξι Σοφία Βεργκάρα;


Η Κολομβιανή ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα, έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη κωμική σειρά του ABC "Modern Family", που βρίσκεται ήδη στην τέταρτη σαιζόν, και αμέσως έγινε δημοφιλής χάρη στην σέξι εμφάνιση της, αλλά και στη σέξι προφορά της. Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού που έχει τρελάνει τους άντρες σ' όλον τον πλανήτη, σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει στην πραγματική της ηλικία, καθώς τον περασμένο Ιούλιο η ηθοποιός έκλεισε τα 40. Μάλιστα, έχει ένα γιο με τα μισά της χρόνια, τον οποίο ανάθρεψε μόνη της και ο οποίος έγινε 20 ετών τον περασμένο μήνα.
Πολλοί είναι εκείνοι που βλέποντας τη Σοφία να βγαίνει βόλτα με το Μανόλο, το γιο της, νομίζουν ότι είναι ο φίλος της, κάτι που η ηθοποιός θεωρεί κολακευτικό. "Με κάνει να αισθάνομαι σπουδαία...Εκείνος μου λέει "πες τους ότι είσαι η μαμά μου", όμως εγώ δεν το κάνω!",όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξη της η ηθοποιός, που προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις της ότι αγαπάει την πολυτέλεια (τα γιοτ, τα ιδιωτικά αεροπλάνα κλπ), κάτι για το οποίο η ίδια επιμένει ότι δεν προτίθεται να απολογηθεί.
Όσον αφορά τον Μανόλο, η Σοφία Βεργκάρα έχει μόνο καλά λόγια να πει. Είχαν πάντοτε πολύ στενή σχέση, ενώ χαρακτηρίζει το γιο της ως πολύ ώριμο για την ηλικία του και ότι "έχει την καρδιά ενός γέρου ανθρώπου" όπως έχει πει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου