27 Νοεμβρίου 2012

Ο παππούς 72 ετών που εργάζεται ως μοντέλο για γυναικεία ρούχα!


Ο 72χρονος Liu Qianping ήταν ένας συνηθισμένος Κινέζος αγρότης, μέχρι που ένα αστείο τον έκανε διάσημο και του άλλαξε τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Ο 72χρονος άντρας εργάζεται τους τελευταίους μήνες ως μοντέλο, διαφημίζοντας τα ρούχα που σχεδιάζει η εγγονή του, με τη διαφορά ότι αυτά δεν απευθύνονται σε άντρες, αλλά σε γυναίκες.

Μια μέρα, ο  Liu Qianping σκέφτηκε να περάσει μια βόλτα από την μπουτίκ της 24χρονης εγγονής του Lu Ting στην πόλη Guangzhou της επαρχίας Guangdong της νοτιοανατολικής Κίνας. Όταν, όμως, έφτασε εκεί, επικρατούσε χάος, καθώς το μοντέλο που είχε κλείσει να πήγαινε για φωτογράφηση, το ακύρωσε την τελευταία στιγμή. Εντελώς αυθόρμητα, σκέφτηκε να δοκιμάσει ένα τζάκετ, την ώρα που οι υπάλληλοι πακέταραν τα ρούχα. Όλοι το βρήκαν αστείο, τους άρεσε και πρότειναν στον 72χρονο άνδρα να κάνει μια φωτογράφιση, κάτι που εκείνος πρόθυμα δέχτηκε.
Οι φωτογραφίες βγήκαν στο διαδίκτυο - η μπουτίκ της εγγονής του κάνει on-line πωλήσεις - και αμέσως έγινε ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της Κίνας, γνωστός με το παρατσούκλι MaDiGaGa - ή "αστείος ηλικιωμένος άνδρας". Ο ίδιος έχει πάρει πολύ ζεστά το μόντελινγκ. Παρακολουθεί προγράμματα μόδας στην τηλεόραση, ώστε να βελτιώνει τις πόζες του, ενώ έχει δικές του απόψεις περί στάιλινγκ. 
Πριν λίγες μέρες, ο 72χρονος Liu Qianping εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της Σανγκάης, όπου δήλωσε ενθουσιασμένος: "Ποτέ δεν ονειρεύτηκα ότι θα μου συνέβαιναν τυχερά πράγματα σαν αυτό. Τώρα, το όνομα μου έχει διαδοθεί σ' όλη τη χώρα". Έγινε το σήμα-κατατεθέν της on-line μπουτίκ της εγγονής του, που στην αρχή δυσκολευόταν ν' ανταπεξέρθει στα έξοδα, μέχρι που ο 72χρονος ξεκίνησε τη νέα καριέρα τους ως μοντέλο, αν και τα ρούχα που προωθεί δεν είναι αντρικά, αλλά γυναικεία. 
Το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να μεταμορφωθεί είναι να βάλει καλσόν ή περούκα, αν πρόκειται να διαφημίσει ένα νεανικό ρούχο. Εξάλλου, οι Κινέζες δεν φημίζονται για το μεγάλο τους στήθος, οπότε το συγκεκριμένο σημείο του σώματος δεν αποτελεί πρόβλημα. Φωτογραφίες με τον καταπληκτικό αυτόν παππού, μπορείτε να δείτε στο σάιτ της μπουτικ, στη διεύθυνση yuekou.tmall.com



Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου