8 Νοεμβρίου 2012

Η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο είναι 91 ετών. Κέρδισε δύο φορές το λαχείο μέσα σε 3 μήνες!


"Αν έχεις τύχη διάβαινε" λέει η παροιμία, όμως ειλικρινά πόση τύχη είχε μαζευτεί στο χέρι της 91χρονης Λένα Ίτον από την Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, η οποία έχοντας το άγγιγμα του Μίδα επέλεξε σωστά και κέρδισε μεγάλα χρηματικά ποσά από λαχεία δύο φορές μέσα σε τρεις μήνες, κάτι που σύμφωνα με τις στατιστικές μπορεί να συμβεί μόλις 1 φορά στα 5.3 τρισεκατομμύρια;
Τον περασμένο Αύγουοστο, η Ίτον αγόρασε ένα λαχνό Quick Draw από κατάστημα της περιοχής της. Πετυχαίνοντας τα 10 από τα 20 νούμερα, η γυναίκα κέρδισε 300.000 δολάρια. Ωστόσο, δεν επαναπαύτηκε στο μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό και συνέχισε να δοκιμάζει την τύχη της. Πριν λίγες ημέρες, η Ίτον αγόρασε ένα άλλο λαχείο τύπου "ξυστό" έναντι 5 δολαρίων, που την έκανα πλουσιότερη - δεύτερη φορά μέσα σε 3 μόλις μήνες - κατά 99.999 δολάρια. Συνολικός απολογισμός; 399.999 δολάρια (περίπου 313.919 ευρώ) μέσα σ' ένα τρίμηνο, μόνο χάρη σε δύο τυχερά λαχεία!
Με τα χρήματα που κέρδισε τον περασμένο Αύγουστο, η 91 ετών Ίτον ξεκίνησε εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού της, ενώ το νέα κέρδη της σκοπεύει να τα ξοδέψει σε ταξίδια, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους. Δεν θα τα ξοδέψει όμως όλα για τον εαυτό της, αλλά σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά και την πολυμελέστατη οικογένεια της, καθώς η τυχερή αυτή Αμερικάνα έχει 6 παιδιά, 16 εγγόνια και 20 δισέγγονα και, όπως δηλώνει η ίδια, "είναι όλοι τους καλά παιδιά". 

Πηγή: Indianapolis Star

Διάβασε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου