5 Νοεμβρίου 2012

Το ξέσπασμα του Έλληνα οδηγού που κατηγορεί τον "ατρόμητο Φέλιξ" για βιαιοπραγία


Όλοι τον θαυμάσαμε όταν στις 14 Οκτωβρίου πραγματοποίησε ένα ασύλληπτο εγχείρημα πηδώντας από ύψος 39 χιλιομέτρων. Ωστόσο, ο 43χρονος Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, γνωστός και ως ο "ατρόμητος Φέλιξ", αυτές τις μέρες θα έρθει αντιμέτωπος με την αυστριακή δικαιοσύνη με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη πριν δύο χρόνια, όταν ένας Έλληνας οδηγός φορτηγού κατηγόρησε τον Μπαουμγκάρτνερ ότι τον γρονθοκόπησε. 
Ο Έλληνας οδηγός, για τον οποίο γνωρίζουμε ότι είναι 38 ετών και ότι ονομάζεται Δημήτρης Π., είχε ένα τροχαίο ατύχημα μ' έναν αυστριακό οδηγό στο Σάλτσμπουργκ στις 30 Σεπτεμβρίου 2010. Στη διαμάχη εκείνη παρενέβη ο Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ, πρώην επαγγελματίας μποξέρ, παίρνοντας το μέρος του συμπατριώτη του. Ακολούθησε ένταση με αποτέλεσμα να οδηγηθούν όλοι στο δικαστήριο, με τον Έλληνα οδηγό να κερδίζει τη δίκη, ενώ ο Μπαουμγκάρτνερ καταδικάστηκε στην καταβολή αποζημίωσης 1,500 ευρώ. Ωστόσο, ο 38χρονος Έλληνας δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόφαση και άσκησε έφεση, η οποία θα εκδικαστεί αύριο.
Σε συνέντευξη του σε αυστριακά μέσα ενημέρωσης, ο Έλληνας οδηγός αφηγήθηκε το περιστατικό: "Περίμενα σ' έναν κυκλικό κόμβο και υπήρχαν περίπου τέσσερα αυτοκίνητα μπροστά μου. Δεν ήθελε να περιμένει, μας προσπέρασε όλους και φυσικά μπήκε σφήνα στον κόμβο. Ο άλλος οδηγός που ενεπλάκη ήταν ο φωτογράφος του. Νόμιζε ότι μπορούσε να κάνει κι εκείνος το ίδιο και ακολούθησε τον κύριο Μπαουμγκάρτνερ"
Ο Έλληνας άρχισε να μαλώνει με τον φωτογράφο, όταν ο "ατρόμητος Φέλιξ" θέλησε να πάρει το μέρος του συνεργάτη του: "Ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκα και ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Είναι τρέλα. Ήταν δύο. Η αλήθεια είναι ότι μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και μου προκάλεσε κοψίματα", ισχυρίζεται ο κύριος Π. και συνεχίζει: "Υπήρχε αίμα παντού. Ποτέ δεν προσπάθησα να κρύψω τίποτε από το δικαστήριο. Παραδέχτηκα ότι αποπειράθηκα να τον χτυπήσω, αλλά αυτό ήταν ως αντίποινα. Προσποιούνταν τον σκληρό άνδρα και έκανε επίδειξη, προσποιούμενος ότι είναι ήρωας, όμως δεν είναι καθόλου ήρωας. Δεν μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη τώρα, οπότε οι άνθρωποι θα δουν πώς είναι πραγματικά".
Ο Φέλιξ Μπαουμγκάρντερ δεν θα παρίσταται στη δίκη, καθώς πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία. Ωστόσο, ο "ατρόμητος Φέλιξ", ο άνθρωπος που δεν φοβήθηκε το άλμα από τα 39 χιλιόμετρα, μήπως θα "βρει τον μάστορα του" από έναν Έλληνα φορτηγατζή;

Πηγή: Austrian Times

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου