19 Νοεμβρίου 2012

Εσύ θα πλήρωνες για να βγεις απλά ένα ραντεβού;


Πολλοί είναι οι άντρες της Ιαπωνίας που θα τους χαρακτηρίζαμε ντροπαλούς στις σχέσεις τους με το άλλο φύλο. Δυσκολεύονται να προσεγγίσουν μια κοπέλα, να της ζητήσουν να βγουν ραντεβού, ακόμη και να μιλήσουν μαζί τους. Επειδή, όμως, και οι ντροπαλοί έχουν ψυχή, στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου ιδρύθηκε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία "Moe Date", με την οποία μπορεί κάποιος να νοικιάσει ραντεβού με το κορίτσι των ονείρων του με...τιμοκατάλογο.
Το ραντεβού μιας ώρας κοστίζει 4.500 γιέν (περίπου 43 ευρώ), οι τρεις ώρες κοστίζουν 13.550 γιέν  (κάπου 130 €) και το πεντάωρο ραντεβού αποτιμάται στα 19.500 γιέν (ή 188 €). Αν πάλι κάποιος μείνει κατενθουσιασμένος με το κορίτσι που διάλεξε και θέλει να ξαναβγεί μαζί της, θα πρέπει να καταβάλλει επιπλέον 2.00 γιέν - εκτός κι αν η κοπέλα εκδηλώσει τον έρωτα της στον άντρα που τη νοίκιασε, οπότε το ραντεβού θα κλείσει στην απλή τιμή!
Από κει και πέρα, το Moe Date προτείνει ιδέες για το πώς μπορεί κάποιος ν' αξιοποιήσει το ραντεβού αυτό, όμως εξαρτάται από τον καθένα τι ακριβώς θα κάνει. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακόμη  και σεξ; Επίσημα, το σεξ απαγορεύεται κατά τη διάρκεια των ραντεβού που κλείστηκαν μέσω του Moe Date, όμως, στο ραντεβού δεν θα υπάρχει και κάποιος τρίτος που να επιβλέπει το άμεμπτο της συνάντησης.
Φυσικά, το σεξ είναι μια απόλυτα θεμιτή πράξη, όταν αποτελεί προϊόν συναίνεσης δύο ενηλίκων, όμως, θα μπορούσε εύλογα ν' αναρωτηθεί κάποιος, μήπως  η "πρωτοποριακή" αυτή ιδέα δεν είναι τόσο πρωτότυπη όσο ακούγεται, αλλά αποτελεί μια κεκαλυμμένη μορφή πορνείας. Στο κάτω-κάτω, γιατί να χρειαστεί να νοικιάσει κάποιος μια κοπέλα για ένα ραντεβού μίας, τριών ή και πέντε ωρών, όταν μπορεί κάλλιστα να κάνει μια δωρεάν γνωριμία από τις τόσες ιστοσελίδες γνωριμιών που είναι διαθέσιμες. 
Βέβαια, επειδή οι Ιάπωνες είναι ένας αρκετά εκκεντρικός λαός, δεν θα πρέπει να μας προξενεί τόσο μεγάλη εντύπωση η ιδέα αυτή, όσο ανούσια κι αν τη βρίσκουμε επί της ουσίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να πληρώνει κάποιος για ένα ραντεβού, αυτό είναι υπερβολικό. 

Σχετικά θέματα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου