8 Νοεμβρίου 2012

Είναι ΑΥΤΗ η αδερφή του Τζορτζ Κλούνεϊ;;


Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ δημοφιλής στις γυναίκες, ενώ συχνά ψηφίζεται ως ένας από τους πιο σέξι άντρες του πλανήτη. Ενδεχομένως, η γοητεία του να οφείλεται στα γονίδια που κληρονόμησε από τη μητέρα του, (Νίνα Μπρους Γουόρεν), η οποία ήταν βασίλισσα της ομορφιάς.
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχει και μία μεγαλύτερη αδερφή, η οποία ονομάζεται Αντέλια (Άντα) Ζέιντλερ και η οποία εξακολουθεί να μένει στην πόλη Αγκούστα του Κεντάκι, όπου και ο τόπος καταγωγής της οικογένειας Κλούνεϊ. Αν αναρωτιέστε πόσο μοιάζει στον αδερφό της... χμμ... ας πούμε απλά ότι μάλλον η Αντέλια δεν κληρονόμησε τα γονίδια της μητέρας της. 
Στο προφίλ της στο facebook η μεγαλύτερη αδερφή του Τζορτζ Κλούνεϊ έχει αναρτήσει μια ... χμμμ.. αρκετά κοντινή φωτογραφία, που σε κάνει να αναρωτιέσαι: Μα, καλά, αυτή η γυναίκα δεν χτενίζεται ποτέ;

Αν και κρατάει χαμηλό προφίλ, πρόσφατα η Αντέλια μίλησε σε δημοσιογράφους και αρνήθηκε κατηγορηματικά τη φημολογία για τις ερωτικές προτιμήσεις του αδερφού της ("Ο Τζόρτζ δεν είναι γκέι", δήλωσε).  Ωστόσο, εξέφρασε την εκτίμηση ότι εκείνος μάλλον δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ, επειδή έχει βάλει σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα του. "Θα ήθελε να είναι ένας σύζυγος που θα μπορούσε να είναι παρών και να είχε το χρόνο και την ικανότητα να αφοσιωθεί στην οικογένεια του... όμως στο επάγγελμα που έχει επιλέξει πρέπει να είναι πάντα διαθέσιμος να μπορεί να φύγει", σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου