4 Δεκεμβρίου 2012

Η γυναίκα που είχε 100 νεκρές γάτες στο ψυγείο του σπιτιού της!


Αν προσπαθούσαμε να μεταφράσουμε στα ελληνικά τη λέξη "hoarder", θα περιγράφαμε έναν άνθρωπο που έχει εθιστεί στη συσσώρευση περιττών, άχρηστων αντικειμένων στο σπίτι του. Δεν πετάει τίποτα, ενώ αγοράζει και στοιβάζει στο σπίτι του πράγματα που δεν έχουν καμία αξία για την καθημερινότητα του, αλλ' αντιθέτως την κάνουν ολοένα πιο δύσκολη. 

Με τους hoarders ασχολείται μια σειρά real life του αμερικανικού δικτύου Α&Ε, που ήδη βρίσκεται στην έκτη σαιζόν. Η ιστορία, όμως, που προβλήθηκε χτες (3 Δεκεμβρίου) ξεπερνάει κάθε αρρωστημένη φαντασία. Μία γυναίκα, η Τέρι, διατηρούσε στο ψυγείο και στον καταψύκτη του σπιτιού της μια "συλλογή" 100 περίπου νεκρών γατών, τις οποίες δεν μπορούσε να θάψει! "Αισθάνομαι ότι βοηθάω να διασωθεί κάτι" δήλωσε η γυναίκα στην κάμερα της εκπομπής. 
Η ίδια η Τέρι δεν ήξερε τον ακριβή αριθμό των νεκρών γατών που είχε στο ψυγείο της, αλλά τις υπολόγιζε μεταξύ 75 και 100. Άλλωστε, στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού κυκλοφορούσαν - ζωντανές - άλλες 50 περίπου γάτες, οι περισσότερες άρρωστες, που έθεταν σοβαρή υποψηφιότητα για να προστεθούν στη μακάβρια αυτή συλλογή. 
Η Τέρι ανέφερε ότι η αρχική της πρόθεση ήταν να αποτεφρώσει τις νεκρές γάτες, όμως δεν της το επέτρεπαν τα οικονομικά της. Καθώς, όμως, δεν ήθελε ούτε να της θάψει, σκέφτηκε τη λύση του ψυγείου, ενώ σιγά-σιγά αυτό της έγινε τρόπος ζωής. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, και ενώ οι ειδικοί καθάριζαν το σπίτι της από τα κουφάρια των ζώων, ορισμένα από τα οποία είχαν ήδη υγροποιηθεί, η Τέρι ξέσπασε πολλές φορές σε κλάματα νιώθοντας τύψεις γι' αυτό που έκανε στα ζώα.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου