5 Δεκεμβρίου 2012

Όλες οι πετυχημένες ταινίες του 2012 σε 6΄.46΄΄!


TheSleepySkunk είναι η ονομασία της ιστοσελίδας ενός Καναδού που αγαπάει πολύ τον κινηματογράφο. Σκοπός του είναι να κινητοποιήσει τους ανά τον κόσμο κινηματογραφόφιλους να πιέσουν το Χόλιγουντ, ώστε να παράγονται ταινίες που πραγματικά αρέσουν στους θεατές. Αφορμή αποτέλεσε η διαρκώς μειούμενη προσέλευση θεατών στις κινηματογραφικές αίθουσες, που το 2011 έφτασε στο χαμηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Μέχρι, όμως, να συμβεί αυτό, ο διαχειριστής της σελίδας ασχολείται και με άλλες πτυχές της έβδομης τέχνης, όπως με το να μοντάρει τα τρέιλερ ταινιών σε ειδικά ποτ-πουρί. 

Καθώς το 2012 ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει, ο mr. SleepySkunk ετοίμασε ένα πραγματικά εντυπωσιακό - αν μη τι άλλο για τη δυσκολία του εγχειρήματος - βίντεο διάρκειας 6 λεπτών και 46 δευτερολέπτων, μιξάροντας σκηνές από τα τρέιλερ 182 ταινιών blockbuster που βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες τους τελευταίους 12 μήνες. Το βίντεο ανέβηκε στο youtube (youtube.com/user/sleepyskunk) και σίγουρα θα το εκτιμήσουν όλοι οι κινηματογραφόφιλοι - τουλάχιστον, όσοι αγαπούν τις χολιγουντιανές παραγωγές. Δείτε το:


Αν επισκεφτείτε τη σελίδα του SleepySkunk στο youtube θα δείτε και άλλες αντίστοιχες συλλογές, ενώ μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα με τις ταινίες που περιλαμβάνονται στο παραπάνω κλιπ, στη διεύθυνση:
sleepyskunk.tumblr.com/post/37025447683/2012-movie-trailer-mashup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου