28 Ιανουαρίου 2013

Η γυναίκα 101 ετών που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο ύστερα από 16 ώρες!


Τι γίνεται μ' όλους αυτούς τους ανθρώπους που υποτίθεται πως "πεθαίνουν", οι συγγενείς μαζεύονται να τους θρηνήσουν, τους βάζουν στο φέρετρο και μετά οι "νεκροί"... ξυπνούν λίγο πριν την ταφή! Δεν είναι και λίγα τα περιστατικά αυτού που μαθαίνουμε από διάφορα σημεία του πλανήτη και εύλογα αναρωτιέται κανείς: Αν κάθε τρεις και λίγο διαβάζουμε μια τέτοια είδηση, όπου από τύχη διαπιστώνεται ότι ο "νεκρός" δεν ήταν και τόσο νεκρός τελικά, πόσοι είναι αυτοί που θάβονται ζωντανοί, επειδή έγινε λάθος διάγνωση; 

Τελευταίο κρούσμα μια γυναίκα - κρατηθείτε! - 101 ετών από την Κίνα. Ναι, η γυναίκα αυτή ονόματι Peng Xiuhua - η γυναίκα της φωτογραφίας - από το χωριό Shenshuidong της νοτιοανατολικής επαρχίας Guangdong, αν και ξεπέρασε τον ένα αιώνα ζωής, αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και ανασταίνεται εκ νεκρών! 
Καθώς ο σύζυγος της πέθανε πριν από 11 χρόνια, η γυναίκα ζούσε μόνη της. Πριν δυο εβδομάδες, όμως, είχε ένα ατύχημα, γλίστρησε και έπεσε, με αποτέλεσμα να έρθουν κοντά της οι δύο της κόρες, ηλικία πάνω από 70 ετών. Αυτές, διαπίστωσαν κάποια στιγμή ότι η μητέρα τους δεν είχε καθόλου σφυγμό. 
Κι επειδή, όπως λέει η - ελληνική τουλάχιστον - παροιμία, "ο γέρος ή από χ**ιμο θα πάει ή από πέσιμο", σκέφτηκαν ότι μάλλον η υπεραιωνόβια μητέρα τους είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Αμ, δε! Ενώ έγιναν κανονικά όλες οι προετοιμασίες για την κηδεία και μαζεύτηκε όλο το χωριό για να συνοδέψει την Peng Xiuhua στην τελευταία της κατοικία, ύστερα από 16 ολόκληρες ώρες που τη θεωρούσαν νεκρή, εκείνη άνοιξε ξαφνικά τα μάτια της, ενώ βρισκόταν μέσα στο φέρετρο, κι αναφώνησε "Εδώ είστε!"
Χαμογελαστή και με ανεβασμένη τη διάθεση, η γυναίκα μετέδωσε το κέφι της και στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μετέτρεψαν την κηδεία σε... πάρτι! Τι ευχήθηκαν στη γυναίκα; Σίγουρα όχι να τα εκατοστήσει, καθώς το όριο το έχει ήδη ξεπεράσει η Κινέζα, που αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει!

Πηγή: South Metropolitan Daily

Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου