19 Ιανουαρίου 2013

Οι χειρότεροι κλέφτες του κόσμου - ή πώς ένας γάιδαρος εκτελεί καθήκοντα αστυνομικού


Μια απίστευτα κωμική απόπειρα κλοπής έγινε σε μια μικρή πόλη της Κολομβίας, με πρωταγωνιστές μια ομάδα επίδοξων κλεφτών κι ένα γάιδαρο, ο οποίος πρόδωσε τους κακοποιούς, που φαίνεται ότι δεν έκαναν σωστούς υπολογισμούς.
Το περιστατικό συνέβη στην παραλιακή πόλη Juan de Acosta της βορειοδυτικής Κολομβίας. Οι κακοποιοί έκλεψαν ένα γάιδαρο της περιοχής, τον οποίο και φιλοδοξούσαν να χρησιμοποιήσουν ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων από εμπορικό κατάστημα της πόλης. Προφανώς, θεωρούσαν ότι το ζώο μπορούσε να κλαπεί ευκολότερα από ένα αυτοκίνητο και ενδεχομένως να μην το αναζητούσε καν η αστυνομία. Λογάριασαν, όμως, χωρίς το.. γάιδαρο!
Η μπάζα των κακοποιών ήταν μεγάλη: μπουκάλια με ρούμι, λάδι, ρύζι, κονσέρβες τόνου, σαρδέλες και άλλα φαγώσιμα, τα οποία φόρτωσαν στην πλάτη του γαϊδουριού, που ακούει στο όνομα Ξαβί. Το ζώο, όμως, είτε επειδή παραφορτώθηκε είτε επειδή δεν αναγνώριζε τα νέα του αφεντικά, άρχισε να γκαρίζει δυνατά, με αποτέλεσμα να φτάσει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος και να συλλάβει τους κλέφτες, οι οποίοι έμαθαν ότι ποτέ κανείς δεν πρέπει να κλέβει συνοδεία γαϊδάρου.

Πηγή: Colombia Reports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου