26 Ιανουαρίου 2013

Η ομάδα αίματος σου αποκαλύπτει το χαρακτήρα σου!


Θέλεις να αποκρυπτογραφήσεις την προσωπικότητα του ατόμου που σ' ενδιαφέρει μαθαίνοντας το ζώδιο του; Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον γνωρίσεις καλύτερα ρωτώντας για... την ομάδα αίματος του; Έρευνες δείχνουν ότι 3 στους 4 Ιάπωνες φέρονται να πιστεύουν στην ύπαρξη αιτιώδους σχέσης μεταξύ της ομάδας αίματος και της προσωπικότητας τους. Ο Masahiko Nomi και ο γιος του, Toshitaka Nomi, είναι οι πρωτοπόροι αυτής της περίεργης θεωρίας, καθώς - μέσα σε 40 περίπου χρόνια - έχουν εκδώσει περισσότερα από 60 βιβλία σχετικά με το θέμα αυτό, τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα. Τι λέει, λοιπόν, η ομάδα αίματος που έχεις για την προσωπικότητα σου; 

ΟΜΑΔΑ Ο
Οι άνθρωποι με τη συγκεκριμένη ομάδα αίματος αγαπούν το χειροκρότημα και θέλουν να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που κάνουν από τους άλλους. Είναι εργασιομανείς και δύσκολα βάζουν όριο στη δουλειά τους. Τα μάτια τους είναι ορθάνοιχτα και βρίσκονται σε ετοιμότητα. Τους αρέσει να είναι ηγέτες, γι' αυτό ασχολούνται με τον αθλητισμό ή προτιμούν να εργάζονται σε οργανισμούς, όπου τους δίνεται η δυνατότητα να αναδείξουν την αξία τους.
Στα άτομα με ομάδα αίματος Ο ταιριάζουν οι τροφές με ζωϊκές πρωτεΐνες, ενώ καλό είναι ν' αποφεύγουν ή να περιορίζουν την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων ή δημητριακών. Είναι επιρρεπείς στην εμφάνιση άσθματος, σε διάφορες αλλεργίες, όπως η αλλεργική ρινίτιδα, καθώς και στην αρθρίτιδα. Συστήνεται η έντονη σωματική άσκηση, όπως το τρέξιμο.
Οι άνδρες με ομάδα αίματος Ο έχουν ανάγκη από την αγάπη όσο και από το φαγητό. Είναι εκλεκτικοί, μπορούν ν' αγαπήσουν σε βάθος, εκτός κι αν υπερισχύει ο εγωισμός τους, οπότε βλέπουν το σεξ απλά σαν μια κατάκτηση και στη συνέχεια χάνουν το ενδιαφέρον τους.
Οι γυναίκες με την ίδια ομάδα αίματος γίνονται εξαιρετικές νοικοκυρές, αρκεί να υπάρχει αρκετό χρήμα στο σπίτι. Σίγουρα, πάντως, δεν τσιγκουνεύονται το χρήμα. Όταν δεν το έχουν, μάλλον νιώθουν μίζερες και ζουν μονότονα. Είναι πολυάσχολες κι επομένως δεν προσελκύονται από μονόχνοτους άντρες. Μπορούν να γίνουν πολύ κτητικές, ενώ είναι επιρρεπείς στην ζήλια.

ΟΜΑΔΑ Α 
Γενικά, οι άνθρωποι αυτής της ομάδας είναι τελειομανείς και σχολαστικοί σε τέτοιο βαθμό, που καταντούν ενοχλητικοί για τον περίγυρο τους. Όταν ασκούν εξουσία, γίνονται πολύ απαιτητικοί από τους υπαλλήλους τους, ενώ εργάζονται μέχρι τελικής πτώσεως - των άλλων.
Όσοι έχουν ομάδα αίματος Α είναι οι πλέον κατάλληλοι για χορτοφαγική διατροφή και για φρέσκα, βιολογικά προϊόντα. Έχουν προδιάθεση για εμφάνιση καρδιακών παθήσεων, καρκίνου και διαβήτη, ενώ συστήνεται η ήρεμη άσκηση, όπως η γιόγκα. 
Οι άνδρες δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς τη φιλία και την αγάπη. Συχνά, παντρεύονται νωρίς, αν και προηγουμένως έχουν ήδη προλάβει να κάνουν πολλές σχέσεις. Ωστόσο, από τη στιγμή που θα δεσμευτούν, είναι οι λιγότερο άπιστοι, καθώς τους αρέσει η ασφάλεια και η άνεση του σπιτιού.
Οι γυναίκες δεν φημίζονται για τον ρομαντισμό τους. Δεν τους αρέσει να εκφράζουν τα συναισθήματα τους, ενώ παντρεύονται μάλλον από υποχρέωση και όχι από έρωτα. Ωστόσο, από τη στιγμή που θ' ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης, ρίχνουν όλο τους το βάρος στο πώς θα κάνουν το γάμο τους όσο πιο αρμονικό γίνεται.

ΟΜΑΔΑ Β
Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Β είναι αρκετά δημιουργικοί και παθιάζονται με ό,τι ασχολούνται. Όταν θέτουν ένα στόχο, καταφέρνουν πάντοτε να τον εκπληρώσουν, όσο δύσκολος κι αν φαντάζει αυτός ορισμένες φορές.. Προσαρμόζονται εύκολα στις διαφορετικές καταστάσεις, δείχνουν κατανόηση και γίνονται καλοί φίλοι. Ωστόσο, ξεχνάνε μάλλον εύκολα, ενώ διστάζουν να έρθουν σε αντιπαράθεση. 
Τα άτομα με ομάδα αίματος Β έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, όπως κι ένα αρκετά ανεκτικό πεπτικό σύστημα, που σημαίνει ότι μπορούν να τρώνε ελεύθερα τα πάντα. Έχουν προδιάθεση για χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες, ενώ οι ασκήσεις που συστήνονται περισσότερο είναι η ποδηλασία και το κολύμπι. 
Οι άνδρες με ομάδα αίματος Β δεν είναι πιστοί στις σχέσεις τους. Τους αρέσει το παιχνίδι, ενώ θεωρούνται άστατοι και εγωιστές. 

ΟΜΑΔΑ ΑΒ 
Τα άτομα αυτά της ομάδας είναι αρκετά γοητευτικά και δημοφιλή. Δεν είναι καθόλου σνομπ, ενώ θεωρούνται πνευματώδεις και εκκεντρικοί. Αυτός είναι και ο λόγος που δύσκολα ταιριάζουν με τους άλλους ανθρώπους. 
Δεν τους αρέσει να περιορίζονται, αλλά πάντα θέλουν να κάνουν κάτι με το δικό τους τρόπο. Καθώς συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της ομάδας Α και Β, άλλες φορές είναι αρκετά κυκλοθυμικοί. Γενικά, θεωρούνται αξιόπιστα άτομα και αρκετά υπεύθυνα, ενώ ενδιαφέρονται κυρίως για τις τέχνες και τη μεταφυσική. 
Τα άτομα ΑΒ έχουν τα λιγότερα προβλήματα από άποψη αλλεργιών, ενώ κινδυνεύουν από καρδιακές παθήσεις, καρκίνο και αναιμία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου