9 Ιανουαρίου 2013

Ο Τζέιμς Φράνκο τραγουδάει Τζάστιν Μπίμπερ!


Ο Τζέιμς Φράνκο αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Χόλιγουντ, καθώς απολαμβάνει της αποδοχής τόσο του κοινού όσο και των κριτικών. Ωστόσο, ο 34χρονος ηθοποιός δεν παύει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του - όπως το 2009, όταν αποφάσισε να παίξει σε αμερικανική σαπουνόπερα, ενώ είχε ήδη ξεχωρίσει με τις συμμετοχές του σε πολλές γνωστές ταινίες. 

Πρόσφατα, ο Φράνκο εξέπληξε και πάλι ανεβάζοντας στο ίντερνετ ένα home made βίντεο κλιπ, όπου τραγουδάει το "Boyfriend" του Τζάστιν Μπίμπερ. Μάλιστα, ξύρισε το χαρακτηριστικό του μουσάκι, ντύθηκε ακριβώς όπως και ο 18χρονος Καναδός τραγουδιστής, ενώ στο πλάι του εμφανίζεται η ηθοποιός Άσλεϊ Μπένσον, με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην τελευταία του ταινία και για την οποία οι φήμες λένε ότι είναι η καινούρια του αγαπημένη. 
Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου και την περασμένη Δευτέρα (7 Ιανουαρίου) ανέβηκε από τον ίδιο τον Τζέιμς Φράνκο στον ιστότοπο WhoSay, όπου οι διάσημοι δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο, που τα μοιράζονται με τους θαυμαστές τους. Στην πραγματικότητα ο Φράνκο σατιρίζει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού. Η φωνή που ακούγεται είναι του Τζάστιν Μπίμπερ, ενώ έξτρα εμφάνιση κάνει κι ένας φίλος - πιθανότατα ο αδερφός - του ηθοποιού φορώντας γυναικεία περούκα - και μάλλον παρωδώντας τη Σελίνα Γκομέζ. 
Για κάποιο λόγο - ίσως για να μη θίξει τον Μπίμπερ, που άλλωστε παρωδούσε - λίγη ώρα αργότερα ο ηθοποιός κατέβασε το βίντεο από τη σελίδα του, όμως οι θαυμαστές του είχαν ήδη προλάβει να το ανεβάσουν στο youtube. Μέσα σε δυο μέρες, το βίντεο έχει δεχτεί εκατοντάδες χιλίαδες views, ενώ τα σχόλια ποικίλλουν. 
Πολλοί το βρίσκουν αστείο και γελούν, όπως ο Lolzatronn, που σχολιάζει: "Το μόνο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν που έπρεπε ν' ακούσω όλο το τραγούδι του Τζάστιν Μπίμπερ. Ο Τζέιμς Φράνκο είναι το είδωλο μου". Άλλοι πάλι δεν κατάλαβαν το αστείο, όπως ο Millionaiz που γράφει: "WTF! Τζέιμς θα έπρεπε να συμπεριφέρεσαι σαν ενήλικας και όχι σαν έφηβος" ή ο backto1960 που εκτιμά ότι ο ηθοποιός "πρέπει να κάπνισε κάτι". Τέλος, δεν λείπουν και οι θαυμαστές του Μπίμπερ που ρίχνουν τη χολή τους: "Ποιος είναι ο Τζέιμς Φράνκο;"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου