7 Ιανουαρίου 2013

Σε ποια θέση κατατάσσεται το πέος σου παγκοσμίως; (plus, οδηγίες για να το μετρήσεις σωστά)


Είναι το ερώτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των αντρών όλου του πλανήτη: πόσο φυσιολογικό είναι το μέγεθος μου (δηλ. του πέους); Η ιστοσελίδα Haipaa Chinchin Rankingu (Κατάταξη Υπέρ Πέους) υπόσχεται στους άνδρες της Ιαπωνίας ότι μπορεί να τους κατατάξει επί του συνόλου του αντρικού πληθυσμού της χώρας.

Το μόνο που η ιστοσελίδα ζητάει από τον επισκέπτη είναι να γράψει ένα όνομα και το μέγεθος του πέους του και στη συνέχεια τον κατατάσσει βάσει των εκατομμυρίων μεγεθών που έχει συγκεντρώσει στη βάση δεδομένων της. Παράλληλα, προσφέρει πληροφορίες για το πώς μετριέται σωστά το μέγεθος, ώστε μην υπάρξουν δικαιολογίες τύπου "δεν ξέρω πώς να το μετρήσω".
Σύμφωνα με τις οδηγίες της ιαπωνικής ιστοσελίδας, η σωστή μέτρηση γίνεται ως εξής:
1. Σταθείτε όρθιοι με την πλάτη ίσια.
2. Φέρτε το πέος σε κατάσταση στύσης.
3. Ευθυγραμμίστε το πέος σε οριζόντια θέση ως προς το πάτωμα.
4. Τοποθετήστε ένα χάρακα στο πάνω μέρος του πέους.
5. Πιέστε την άκρη του χάρακα κατά μήκος του πυέλου.
6. Μετρήστε από τη βάση μέχρι την κορυφή του αδένα. 

Αν τώρα θέλετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους... Ιάπωνες ως προς το μέγεθος, απλά επισκεφτείτε την ιστοσελίδα pandora.nu/pha/ochinchin (χωρίς www στην αρχή). Η σελίδα είναι γραμμένη στα ιαπωνικά, αλλά δεν σας ζητάει να γράψετε και πολλά: ένα όνομα και αριθμό εκατοστών. Καλή τύχη!

Αν πάλι σας ενδιαφέρει μια πραγματικά επιστημονική άποψη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γνωστού και έγκυρου σεξολόγου Θάνου Ασκητή, το φυσιολογικό μέγεθος του πέους κυμαίνεται κατά μέσο όρο μεταξύ 12 και 15 εκατοστών σε στύση. Οι πραγματικές περιπτώσεις μικροφαλλίας είναι σπάνιες και αναφέρονται σε άντρες με μήκος πέους λιγότερο από 10 εκατοστά σε κατάσταση στύσης. Αν πάλι νιώθεις κομπλεξικά ακούγοντας κάποιο φίλο ή γνωστό να περηφανεύεται για τα xxl προσόντα του, πρέπει να έχεις υπόψη ότι συχνά το μεγάλο μέγεθος συνοδεύεται από στυτικά προβλήματα.


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου