2 Φεβρουαρίου 2013

Μπίρα σοκολάτας σε ποτήρι σοκολάτας! ένα πρωτότυπο δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων!


Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο γλυκό δώρο, που θα μπορούσες να χαρίσεις στο σύντροφο σου για τη γιορτή των ερωτευμένων: μπίρα σοκολάτας σε σοκολατένιο ποτήρι! Ποιος μπορεί ν' αντισταθεί στον πειρασμό; 

Βέβαια, η ονομασία είναι λίγο παραπλανητική, καθώς η συγκεκριμένη μπίρα δεν παρασκευάζεται από πραγματική σοκολάτα. Στην πραγματική, η μπίρα αυτή είναι η πιο πικρή απ΄ όλες όσες κυκλοφορούν στο εμπόριο, καθώς αποτελείται από τα διπλάσια συστατικά μιας μαύρης, εμπλουτισμένης με ψημένη βύνη σοκολάτας, ενώ έχει πολύ πολύ αφρό, όταν τη βάλεις στο ποτήρι.
Κι επειδή ακριβώς η γεύση της πικρίζει, οι παρασκευαστές της σκέφτηκαν να απαλύνουν τη γεύση συνδυάζοντας τη μ' ένα απολύτως βρώσιμο σοκολατένιο ποτήρι, το οποίο λιώνει στο στόμα, όταν το δαγκώσεις - ευτυχώς, όμως, όχι και στα χέρια. 

Δυστυχώς, όμως, η συγκεκριμένη μπίρα δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα ούτε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του πλανήτη εκτός της Ιαπωνίας, όπου η σοκολάτα έχει την τιμητική της κατά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. 
Μάλιστα, την ημέρα εκείνη είναι οι Γιαπωνέζες που κάνουν δώρα στα αγόρια τους και όχι το αντίστροφο, όπως έχει επικρατήσει να συμβαίνει. Η απάντηση των αγοριών έρχεται ένα μήνα μετά, στις 14 Μαρτίου, που για τους Ιάπωνες θεωρείται κάτι σαν "η γιορτή των ερωτευμένων, μέρος δεύτερο". 


Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου