3 Φεβρουαρίου 2013

Μικρές, παράξενες ειδήσεις απ' όλον τον κόσμο


Πόσο κακός θα μπορούσε να είναι ο χειρότερος κλέφτης όλων των εποχών;
Πώς θα μπορούσε κάποιος να μπερδέψει τις σταγόνες για τα μάτια με την... κόλλα νυχιών;
Πόσο κοστολογείται μια άσχημη γυναίκα;

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;
Ο 28χρονος Λούις Γουόρντ μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως o πιο ηλίθιος κλέφτης της Βρετανίας - τουλάχιστο. Γιατί αυτό; Ο 28χρονος κάτοικος του Ντάρλινγκτον έκλεψε ένα iPad από ένα σπίτι στην άλλη άκρη της πόλης, όμως φεύγοντας άφησε τα ίχνη του στο χιόνι, τα οποία οδήγησαν τους αστυνομικούς κατευθείαν στο σπίτι του μιάμιση ώρα αργότερα! Ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το κλοπιμαίο πίσω από μια ντουλάπα, αλλά - φευ - ήταν μάταιο.

ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΟΛΛΑ ΝΥΧΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΟΛΛΑ
Αν αναρωτιόσασταν ποτέ πόσο κολλάει μια κόλλα νυχιών, δεν χρειάζεται να κάνετε ανόητα πειράματα στο σπίτι. Το έκανε μια 22χρονη Κινέζα για εσάς, η Li Mei Feng, που μπέρδεψε το μπουκαλάκι της κόλλας νυχιών με το μπουκαλάκι για τις σταγόνες ματιού. Και ναι, η απάντηση είναι ότι κολλάει πολύ γερά. Η 22χρονη φοιτήτρια, που βρισκόταν στο τρένο της επιστροφής για το πατρικό της, όταν έκανε το φρικτό αυτό λάθος ανάμεσα στα δυο μπουκαλάκια, δεν μπορούσε στην κυριολεξία ν' ανοίξει το μάτι της επί ώρες - χώρια ο έντονος πόνος που την είχε κυριεύσει. Έκανε τα πάντα, όπως π.χ. να ρίξει άφθονο νερό στο μάτι της, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Ο πόνος μπορεί να είχε φύγει, όμως το μάτι δεν έλεγε ν' ανοίξει με τίποτα. Τελικά, έπρεπε να περιμένει μέχρι να φτάσει στον προορισμό της, όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου - άγνωστο πώς - βρέθηκε η λύση και η 22χρονη ξαναβρήκε το φως της.

Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΞΙΖΕΙ.... 100.000 ΔΟΛΑΡΙΑ!
Εσείς πόσο θα αποτιμούσατε την ασχήμια; Σύμφωνα με ένα δικαστήριο της Κίνας, ο άντρας που κατέθεσε μήνυση σε βάρος της γυναίκας του, επειδή ήταν "πολύ άσχημη", θα αποζημιωθεί με 100.000 δολάρια. Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση, το πρόβλημα δεν ήταν απλά η εξωτερική εμφάνιση της συζύγου, αλλά το γεγονός ότι εκείνη πριν το γάμο είχε κάνει πλαστικές επεμβάσεις συνολικής αξίας 100.00 δολαρίων, χωρίς αργότερα να ενημερώσει σχετικά το σύζυγο της. Η αλήθεια ήρθε στο φως όταν γεννήθηκε η κόρη του ζευγαριού, που κατά δήλωση του συζύγου ήταν "πάρα πολύ άσχημη". Εκείνος προσέφυγε στη δικαιοσύνη και κέρδισε το αντίτιμο των πλαστικών επεμβάσεων της συζύγου του, η οποία τελικά θα πληρώσει διπλά τη ματαιοδοξία της ομορφιάς - όχι ότι κι ο σύζυγος της είναι λιγότερο ματαιόδοξος, αλλά σίγουρα ήταν εξαπατημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου