19 Φεβρουαρίου 2013

Ποια είναι η λιγότερο σέξι σταρ του Χόλιγουντ;


Το 2012 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο μιας ερωτικής απιστίας, που έλαβε τρομακτικές διαστάσεις - θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως "η απιστία της δεκαετίας" στο Χόλιγουντ. Άραγε το σκάνδαλο αυτό να είχε καμία επίδραση στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που διοργάνωσε μεταξύ των αναγνωστών της η βρετανική ιστοσελίδα ανδρικών αξεσουάρ Menkind.co.uk για τη "λιγότερο σέξι γυναίκα σταρ του Χόλιγουντ";

Έτσι, λοιπόν, η Κρίστεν Στιούαρτ φαίνεται πως είναι η λιγότερο ποθητή γυναίκα ηθοποιός μεταξύ των Βρετανών ανδρών - ή έστω μεταξύ όσων πήραν μέρος στο γκάλοπ - ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Δηλαδή, σοβαρά τώρα, η Πάρκερ είναι δυνατό να θεωρείται έστω και κατ' ελάχιστο πιο όμορφη από την Κρίστεν Στιούαρτ; Τι το ποθητό έχει πάνω της; Εν τω μεταξύ, η μεγαλύτερη έκπληξη του γκάλοπ ήταν η ανακήρυξη της Ντενίζ Ρίτσαρντς στην τέταρτη θέση μεταξύ των λιγότερο σέξι γυναικών! Μα αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θυμόμαστε την Ντενίζ Ρίτσαρντς είναι για τα θερμόμετρα που - εξακολουθεί να - σπάει με τις εμφανίσεις της και όχι για το υποκριτικό της ταλέντο. 
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ιστοσελίδας, το γκάλοπ απέδειξε ότι για τους Βρετανούς άνδρες "η σεξουαλικότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση" και ότι "απωθούνται από τις άστατες και κυκλοθυμικές ηθοποιούς, όπως και από τις παγοκολώνες", ενώ "δεν επιθυμούν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη μυ υγιείς, κοκαλιάρες στάρλετ". 
Η κατάταξη των 10 λιγότερο σέξι γυναικών του Χόλιγουντ έχει ως εξής:
1. Κρίστεν Στιούαρτ
2. Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
3. Λίντσεϊ Λόχαν
4. Ντενίζ Ρίτσαρντσ 
5. Κίρστεν Ντανστ
6. Μίσα Μπάρτον.
7. Χίλαρι Σουάνκ 
8. Λούσι Λιού 
9. Τίλντα Σουίντον
10. Ούμα Θέρμαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου