4 Μαρτίου 2013

Οι φαν του Τζάστιν Μπίμπερ σε παράκρουση, "απειλούν" 15χρονη μέσω τουίτερ!


Ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ έχει από τους πιο αφοσιωμένους φαν, απ' όλους τους σταρ του πλανήτη (μαζί με τη Lady Gaga), το καταλάβαμε όταν ορισμένοι απ' αυτούς έπεσαν θύμα μιας τραγικής φάρσας που ήθελε τον τραγουδιστή να πάσχει από καρκίνο, με αποτέλεσμα να κουρευτούν γουλί για... συμπαράσταση. Τώρα, δεν έχουν παρασυρθεί από κάποια φάρσα, αλλά έχουν εξοργιστεί με μία κοπέλα, η οποία έχει δεχτεί απειλές ακόμη και για την ζωή της. Ποιο ήταν το "έγκλημα" της; Ότι.. της άρεσε το άλμπουμ του αγαπημένου τους ειδώλου!

Μπερδευτήκατε; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η 15χρονη Κόρτνεϊ Μπάρασφορντ, που παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου, δεν ήταν ποτέ ένθερμη θαυμάστρια του Μπίμπερ - ή "Μπιμπεροφάν", αν προτιμάτε. Μια μέρα, άκουσε από συμμαθητές της να επαινούν το τελευταίο acoustic άλμπουμ του 19χρονου Καναδού τραγουδιστή (Believe Acoustic) κι ένιωσε την περιέργεια να το ακούσει και η ίδια. 
Μόλις επέστρεψε στο σπίτι της, μπήκε στο Youtube, άκουσε τα τραγούδια, της άρεσαν κι έκανε το πολύ απλό και θεμιτό, να γράψει τη θετική γνώμη της στο τουίτερ: "Δεν είμαι πραγματικά φαν του Τζάστιν Μπίμπερ, αλλά το ακουστικό του άλμπουμ είναι πολύ καλό. Ούτε που φανταζόταν ότι το σχόλιο αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει τόσο απίστευτο μένος εναντίον της - στο κάτω-κάτω δεν έγραφε τίποτε το αρνητικό. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ο Μπίμπερ πρόσεξε το σχόλιο της 15χρονης Βρετανίδας, του άρεσε και το έκανε retweet. Αμέσως, ξέσπασε η οργή των φαν. Πώς μπόρεσε το είδωλο τους να δώσει προσοχή στο σχόλιο μιας κοπέλας, που ποτέ δεν ήταν παθιασμένη μαζί του όπως οι ίδιοι; Τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά. "Είμαι Belieber από το 2009 και ποτέ δεν με πρόσεξε. Και εσύ δεν είσαι καν μια γαμ***νη θαυμάστρια. Σε πρόσεξε. OMG", παραπονέθηκε κάποιος. "Την προσέχεις και δεν είναι καν θαυμάστρια. Εγώ είμαι, όμως δεν με προσέχεις :) Μπορεί κανείς να μ' ακούει που κλαίω :’(", έγραψε ένας άλλος. 
Τα σχόλια, που είχαν αποδέκτη την Κόρτνεϊ, άρχισαν να γίνονται ακόμη πιο απειλητικά. Ορισμένοι καλούσαν την κοπέλα ακόμα και ν' αυτοκτονήσει, ενώ άλλοι διέδιδαν ότι η 15χρονη ήταν έγκυος με το παιδί του Μπίμπερ. Αν και στην αρχή, δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, τα μηνύματα συνέχισαν να έρχονται και η ίδια έγινε θύμα ενός πρωτοφανούς και μαζικού διαδικτυακού μπούλινγκ ακόμη κι από ένα κορίτσι 12 ετών. Όπως εύστοχα αναρωτήθηκε και η μητέρα της Κόρτνεϊ μιλώντας στη βρετανική The Sun, "οι γονείς αυτού του 12χρονου γνωρίζουν τι ποστάρει η κόρη τους";

Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου