18 Μαρτίου 2013

Η 22χρονη Ρωσίδα που έτρεξε σχεδόν γυμνή στους -20 βαθμούς Κελσίου. (βίντεο)


Ένα χαμένο φιλικό στοίχημα, για το οποίο η ίδια αρνείται ν' αποκαλύψει περισσότερα, αποτέλεσε την αφορμή για την 22χρονη Αλίνα Μπορόντινα από το Τομσκ της ρωσικής Σιβηρίας να τρέξει στην κεντρική λεωφόρο της πόλης φορώντας μόνο ένα μπικίνι. Σημαντική λεπτομέρεια: στην περιοχή επικρατούσε η απίστευτα χαμηλή θερμοκρασία των -20 βαθμών Κελσίου!

Η Αλίνα επιμένει ότι ο φίλος της, πάντως, που είναι αλεξιπτωτιστής στο ρωσικό στρατό, δεν γνώριζε μεν για το περιεχόμενο του στοιχήματος, είχε μάθει όμως εκ των προτέρων για την "υποχρέωση" της να τρέξει σχεδόν γυμνή στους παγωμένους δρόμους της πόλης. Το μόνο που τη συμβούλεψε ήταν να μην κρυολογήσει, ενώ, όταν είδε το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube, γέλασε. Αντιθέτως, δεν γέλασαν οι τοπικές αρχές, καθώς η αστυνομία του Τομσκ επέβαλε πρόστιμο 200 ρουβλίων στην κοπέλα μετά το ανέβασμα του σχετικού βίντεο, που έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Αν τώρα αναρωτιέστε πώς ένιωσε η Αλίνα ενώ έτρεχε σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες, σε συνέντευξη της εξομολογήθηκε ότι όχι απλά δεν κρύωνε, αλλ' αντιθέτως ήταν ζεστή. "Η αδρεναλίνη ανέβαινε μέσα μου, τα αυτοκίνητα κόρναραν, οι φίλοι μου ζητωκραύγαζαν. Ήταν αξέχαστο. Και ναι, είμαι ένα σκληρό κορίτσι της Σιβηρίας και γι' αυτό δεν κρύωσα. Στην πραγματικότητα έκαιγα τόσο, που δεν ήθελα να μπω στο αυτοκίνητο, όταν τελείωσα το τρέξιμο... Ευτυχώς, ήταν πολύ ευκολότερο απ' ό,τι νόμιζα". 
Δείτε το βίντεο:




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου