13 Μαρτίου 2013

Εσύ με πόσα... ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ άτομα έχεις κάνει σεξ;


Ο έρωτας μπορεί να γεννήθηκε για δύο, όμως μέχρι να βρεις τον αληθινό έρωτα, πρέπει να κάνεις και μια "έρευνα αγοράς". Κι επειδή ο έρωτας δεν είναι μόνο εγκεφαλικός ούτε περνάει απλά από το στομάχι αλλά κι από το κρεβάτι, δεν μπορείς να παραμελήσεις και τη σεξουαλική επαφή. Το θέμα είναι πόσο συχνά επιδίδεσαι σε τέτοιου είδους επαφές και με πόσους συντρόφους. Μη βιαστείς όμως να μετρήσεις, γιατί τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως φαίνονται.

Η βρετανική αλυσίδα φαρμακείων Loyds Pharmacy έφτιαξε ειδικό μετρητή που υπολογίζει τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε σε σωματική επαφή, χωρίς να το γνωρίζουμε. Βέβαια, εδώ πρέπει να διαχωρίσουμε τη σεξουαλική πράξη από τη σεξουαλική επαφή. Η πρώτη γίνεται - συνήθως - μ' ένα άτομο, το οποίο όμως είχε - συνηθέστερα - ενεργή, ίσως και πλούσια σεξουαλική ζωή. Επομένως, εμμέσως είναι σαν να ερχόμαστε σ' επαφή και με τους/τις προηγούμενους/-ες συντρόφους του, σύμφωνα με τα Lloyds.
Η φαρμακευτική αλυσίδα έκανε τους υπολογισμούς για το μέσο Βρετανό και διαπίστωσε ότι μια 30χρονη γυναίκα που είχε στο παρελθόν επτά σεξουαλικούς συντρόφους, εμμέσως έχει έρθει σε επαφή με 2.907.947 άτομα! Για τους άνδρες είναι σαφώς μικρότερα τα νούμερα, καθώς απ' ό,τι φαίνεται οι γυναίκες είναι πιο πιστές ή πιο δύσκολες στο συγκεκριμένο θέμα. Έτσι, ένας 25χρονος άνδρας που έχει κάνει σεξ με εννιά γυναίκες είναι σαν να έχει έρθει σ΄ επαφή με 485.051 άτομα. 
Αν πάλι αναρωτιέστε για τον τρόπο υπολογισμού αυτών των αριθμών, ο μετρητής των Loyds Pharmacy λαμβάνει υπόψη τόσο την ηλικία, το φύλο και τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων του ερωτώμενου, όσο και την ηλικία και το φύλο των ανθρώπων με τους οποίους έχει συνευρεθεί. Ανατρέχοντας στη βάση δεδομένων του, ο μετρητής υπολογίζει πόσους προηγούμενους ερωτικούς συντρόφους εκτιμάται ότι είχαν εκείνοι με τη σειρά τους και αυτό επαναλαμβάνεται επί πέντε "γενιές". Στο τέλος προστίθενται τα νούμερα και... βγαίνει το τελικό νούμερο. 
Εσύ έχεις αναρωτηθεί με πόσα εκατομμύρια άτομα έχεις κάνει σεξ στην ζωή σου στην πραγματικότητα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου