18 Απριλίου 2013

Γιατί ο Σάκης Ρουβάς δεν θα μπορούσε να πάει ποτέ στη Σαουδική Αραβία;


Η Σαουδική Αραβία είναι μια χώρα γνωστή τόσο για τα πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου που διαθέτει, όσο και για τα αυστηρά ήθη, που έχουν θέσει τις γυναίκες στο απόλυτο περιθώριο της κοινωνικής ζωής με ελάχιστα δικαιώματα, μεταξύ των οποίων δεν περιλαμβάνεται ούτε καν το δικαίωμα οδήγησης! Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, οι αρχές της χώρας αυτής δεν έχουν βάλει στο στόχαστρο τους μόνο τις γυναίκες, αλλά και ορισμένους άνδρες, όσους είναι "υπερβολικά ωραίοι".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Ελάφ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τρεις κάτοικοι των ΗΑΕ, που βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, στα πλαίσια πολιτιστικού φεστιβάλ, απελάθηκαν από τη χώρα των Σαούντ με το σκεπτικό ότι ήταν "υπερβολικά όμορφοι και τα μέλη της Επιτροπής φοβήθηκαν ότι ορισμένες γυναίκες επισκέπτριες θα μπορούσαν να τους ερωτευτούν"! 
Άραγε, ο έρωτας αποτελεί για τους Σαουδάραβες ένα συναίσθημα ανεπιθύμητο ή αμαρτωλό; Σίγουρα, πάντως, η πιθανολόγηση και μόνο του ενδεχομένου να αποτελέσει κάποιος αντικείμενο θαυμασμού ή πόθου λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αποτελεί λόγο απέλασης. Τελικά, για τους ωραίους οι πόρτες δεν είναι παντού και πάντα ανοιχτές...


Σχετικά ειδήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου