9 Απριλίου 2013

Η πρωθυπουργός που έγινε... παιχνίδι για σκύλους


Τι γίνεται όταν ο σκύλος βαριέται να παίζει με το πατάκι της εξώπορτας ή όταν έχει ξεσκίσει όλα τα παλιά παπούτσια του σπιτιού; Δώστε του να παίξει με τον πρωθυπουργό! Μπορεί να τον δαγκώσει, να τον γλείψει, να τον ρίξει στη λάσπη κλπ. χωρίς να κινδυνεύετε με πρόστιμο. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά για την ομόλογο του στην Αυστραλία, Τζούλια Γκίλαρντ, η οποία έγινε παιχνίδι για σκύλους.
Η "Droolia Julia" πωλείται σε pet shops της Αδελαΐδας κι έχει διχάσει τους φιλόζωους Αυστραλούς, ενώ οι φεμινίστριες θεωρούν ότι ο λόγος που η πρωθυπουργός της χώρας υπέστη αυτήν τη "γελοιοποίηση" είναι το φύλο της και δεν παραλείπουν να επισημάνουν ότι η συγκεκριμένη κούκλα έχει ιδιαίτερα πλούσιο στήθος - πιο πλούσιο από το στήθος της πρωθυπουργού. 
Σε κάθε περίπτωση, όμως, το θέμα δεν έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις κι ας βρίσκεται η Αυστραλία σε μακρά προεκλογική περίοδο. Υπάρχει περίπτωση να βλέπαμε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα χωρίς να βγει το... καταδικαστόμετρο από τους πολιτικούς μας;
(Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα News.com.au)




Σχετικά θέματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου