16 Μαΐου 2013

Ο σκύλος που δεν θέλει να κάνει μπάνιο και θα τον λατρέψετε


Τελικά, δεν υπάρχει σκύλος που να μην αγαπάει τη βόλτα, αλλά και να μην μισεί το μπάνιο. Ο δικός μου, και μόνο που ακούει τη λέξη βόλτα πετάγεται όρθιος κουνώντας την ουρά, ξεκινάει το ψεύτικο κλαψούρισμα ζητώντας μου να βιαστώ και κατευθύνεται στην πόρτα έτοιμος για εξερεύνηση. Αντίθετα, αν και δεν έχει εντυπώσει τη λέξη "μπάνιο" στα εγκεφαλικά του κύτταρα, όταν διαισθάνεται προς τα πού πάει το πράγμα, κάνει αμέσως μεταβολή και εξαφανίζεται. 

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και μ' ένα τσιουάουα στο παρακάτω βίντεο, που ανέβασε στο youtube τον Ιούνιο του 2010 ο χρήστης με το όνομα Josepsh Buentello. Ο λιλιπούτειος αυτός σκύλος ανυπομονεί να "βγει έξω", αλλά κάνει το.. "ψόφιο", όταν είναι ώρα για μπάνιο. Προς το τέλος, μάλιστα, του βίντεο (διάρκειας μόλις 1΄05΄΄) κουνάει το κεφάλι του αρνητικά, σαν να είναι άνθρωπος: "όχι, δεν θέλω να κάνω μπάνιο". Δείτε το:


Αντίθετα, οι γάτες μάλλον απολαμβάνουν το μπάνιο τους, ακόμη και μέσα σ' ένα φλιτζάνι. Δείτε περισσότερα στο: Η γάτα που κάνει μπάνιο σε... φλιτζάνι και ξετρελαίνει τους γατόφιλους.


Σχετικά θέματα:
Ένας χορευτής με τέσσερα πόδια που θα σας εντυπωσιάσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου